Seuraa meitä somessa:

Albanialainen yleispelaaja vahvistaa LEKA Volleyta

30.05.2017

Ulottuva, nuori Albanian maajoukkuepelaaja Redi Koci (22) siirtyy lentopallon Mestaruusliigassa viime kaudella seitsemänneksi sijoittuneen LEKA Volleyn riveihin. Sopimus on yksivuotinen.

Kovaa oikealla kädellä hyökkäävä Koci pelasi viime kauden Albanian pääsarjassa Farka Volleyssa.

- Olin todella innostunut kuullessani agentiltani, että LEKA Volley oli minusta kiinnostunut. Olen koko ikäni unelmoinut ammattilaisurasta lentopallon saralla ja sitä varten on tehty kovasti töitä, kertoo Redi Koci.

- Jukka Tuovinen teki minulle selväksi, että hän haluaa minut Kuopioon. Liityn joukkueeseen elokuun alussa enkä tahdo malttaa odottaa siihen asti, virnistää Koci.

Kesällä Koci on Albanian maajoukkueen mukana Euroopan liigassa, jossa balkanilaiset kohtaavat Ruotsin, Makedonian ja Azerbaidzanin kahdessa turnauksessa.

- Redi tuo joukkueeseemme hyökkäysvoimaa niin verkolle kuin syöttöruutuun sekä myös lisää torjuntaulottuvuutta. Hän täydentää niitä osa-alueita, joille tarvitsemme vahvistusta. Redi on nuori pelaaja ja tulee kehittymään edelleen ja täten sopii joukkueeseemme erinomaisesti. Hän on ollut Farka Volleyssa Albanian pääsarjassa isossa roolissa ja tottunut ottamaan vastuuta kentällä, arvioi LEKA:n päävalmentaja Jukka Tuovinen.

LEKA Volley on harjoitellut laadukkaasti jo tovin Tuovisen johdolla. Joukkue tulee olemaan rungoltaan valmis poikkeuksellisen aikaisin ja valmistautuminen alkavaan sarjakauteen jatkuu sopimuspelaajien kesken vain Kocin ja Jan Heleniuksen ollessa maajoukkuekomennuksilla.

Redi Koci (ALB)

Yleispelaaja

Syntynyt: 1.11.1994
Pituus: 203 cm
Ulottuvuus: 361 cm
Pelinumero LEKA Volleyssa: 4

LEKA Volley 2017-
Farka Volley (ALB) 2013-2017

Farka Volley (ALB) 2016-2017 Albanian cupin voitto
Albanian miesten maajoukkue 2014-
Albanian nuorten maajoukkue 2010-2013

  Takaisin