Seuraa meitä somessa:

Australian maajoukkuepelaaja Murch Tiikereihin

12.08.2024

Australian maajoukkueen mukana tänäkin kesänä ollut yleispelaaja Malachi Murch siirtyy mestaruusliigajoukkue Kokkolan Tiikereihin. Sopimus kattaa kauden 2024-25.

Aiemmin kesällä Tiikereihin siirtynyt yleispelaaja Mikko Räsänen käytti sopimukseen kuuluneen pykälän, eli oikeuden siirtyä ulkomaille. Räsänen sai sopimuksen Espanjaan.

-Tiikerit toivottaa hänelle menestystä tuleviin haasteisiin, kokkolalaisseuran toiminnanjohtaja Jasse Puikko toteaa.

Tiikereiden valmentaja Mikko Keskisipilä on tyytyväinen, kun seura löysi Räsäselle korvaajan.

-Kotimaan markkinoilla ei sopivia yleispelaajia löytynyt. Aika kova pelimies saatiin. Murch on vuosia ollut Australian maajoukkueen mukana ja myös tänä kesänä, Keskisipilä toteaa.

Malachi Murch on syntynyt 1995 ja pituutta hänellä on 197. Kaudella 2020-21 Murch pelasi Savo-Volleyssa, jonka jälkeen on pelannut muualla Euroopassa, muun muassa Saksan Bundesliigassa.

-On pelannut Euroopassa, joten sopeutumisongelmia ei pitäisi olla. Uskon hänen pelityylinsä sopivan meille, eli pystyy pelaamaan nopeaa laitatempoa.

Suomeen ja Kokkolaan Murch saapuu elokuun loppupuolella. Tiikereiden tshekkipassari Jiri Srb puolestaan saapuu Kokkolaan tämän viikonlopun aikana.

Malachi Murch:

-Olen erittäin innoissani tulevasta kaudesta tiikeripaidassa. Muistaakseni se on seura, jolla on pitkä historia ja suuri fanikunta. Tulen tekemään parhaani ja auttamaan joukkuetta menestymään tulevalla kaudella. Odotan innolla kaikkien tapaamista.

Tiikerit ei enää aktiivisesti pelaajia etsi.

-Jos sopiva pelaaja ilmaantuu, niin sitten katsotaan, Keskisipilä toteaa.

Tiikerit pelaa ensimmäisen harjoitusottelun lauantaina 17 elokuuta Kuortaneella, jossa vastassa EM-kisoihin valmistautuva U20-maajoukkue. 23 elokuuta Tiikerit kohtaa Oulun Kiskon Himangalla.

  Takaisin