Seuraa meitä somessa:

Buchwaldille jatkosopimus - Kinnunen ja Ellis LiigaPlokin uusimmat hankinnat

11.04.2023

Pihtiputaan LiigaPloki ja tanskalainen päävalmentaja Kim Buchwald ovat tehneet jatkosopimuksen tulevalle kaudelle.

Buchwaldin toimintatavat sopivat hyvin yhteen LiigaPlokin arvojen kanssa. Haluamme yhdessä yllä pitää ilmapiiriä jossa pelaajat, valmennus, ja koko yhteisö puhaltavat yhteen hiileen, toteaa seuran johto.

-Olen iloinen voidessani jatkaa LiigaPlokissa, joka tuntuu uudelta kodiltani. Fanien, seuran ja vapaaehtoisten tuki on täällä aivan uskomatonta ja se auttaa meitä joukkueena joka päivä. Olemme ylpeitä turvallisesta ja välittävästä ympäristöstä, jonka uskomme olevan perusta pelaajana kehittymiselle. Kaksi ensimmäistä sopimusta ja ne, jotka esittelemme lähiaikoina, osoittavat että haluamme rakentaa kilpailukykyisen joukkueen, joka voi taistella mitaleista, kommentoi Kim Buchwald.

Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät keskipelaaja Nelly Kinnunen ja yleispelaaja Emma Ellis.

Hämeenlinnalainen, Kuortaneen urheiluopistossa opiskellut 18-vuotias 182-senttinen Nelly Kinnunen kuuluu U-19 maajoukkueeseen. Lahjakkaalla Kinnusella on monipuolinen urheilutausta. Jalkapallo on kuulunut hänen lajivalikoimaansa.

-Tulen ensi kaudeksi odottavilla ja iloisilla fiiliksillä LiigaPlokiin. Olen kuullut seurasta ja joukkueesta paljon hyvää ja uskon että voin kehittyä hyvässä valmennuksessa ja kovatasoisessa joukkueessa paljon, kertoo Nelly Kinnunen.

Amerikkalainen, 22-vuotias yleispelaaja Emma Ellis saapuu Pihtiputaalle Purduen yliopistosta. 188-senttisen Ellisin odotetaan energisyydellään ja ulottuvuudellaan tuovan hyökkäysvoimaa joukkueeseen.

-Valitsin LiigaPlokin, koska yhteisön tuki urheilun, seuran ja pelaajien ympärillä on uskomaton. Tuon joukkueeseen intensiteettiä, paljon energiaa, hyvää fiilistä ja rakkautta lentopalloon. LiigaPloki-fanit tapaavat aina hymyilevän pelaajan, joka rakastaa oppimista, kasvamista ja hauskanpitoa! Olen niin kiitollinen tästä mahdollisuudesta enkä malta odottaa, että saan olla osa tätä mahtavaa yhteisöä!

  Takaisin