Seuraa meitä somessa:

Czakan palaa ja Pamela saapuu Keniasta LP Viestiin

02.08.2024

LP Viestin rivit vahvistuvat kentille kauden tauon jälkeen palaavalla keskipelaaja Anna Czakanilla sekä parhaillaan Pariisin olympialaisissa pelaavalla kenialaisella hakkurilla Pamella Adhiambo Owinolla.

28-vuotias Czakan palaa näin kahden kauden tauon jälkeen pelikentille joilta hän joutui jäämään pois rytmihäiriöiden vuoksi. Vuosi sitten tehty ablaatio on mahdollistanut ensin normaalin arjen ja sen jälkeen paluun harjoittelemaan. Ennen pelitaukoa Czakan kuului Suomen maajoukkueen avainpelaajiin ja hänet valittiin myös 2022 Mestaruusliigan parhaaksi pelaajaksi.

– Olen todella onnellinen. Osa ihmisistä tietää, missä on oltu parin vuoden aikana. Sieltä on tultu pitkälle. Fiilikset ovat hyvät ja yllättävän rauhalliset, vaikka välillä on myös jännittänyt todella paljon, Czakan kertoi sopimuksen julkaisutilaisuudessa.

Kenian 22-vuotias maajoukkuehakkuri Pamella Owino on pelannut kuluvalla kaudella Kenian maajoukkueessa muun muassa Afrikan mestaruuskilpailuissa, Challenger Cupissa ja parhaillaan hän on maansa ykköshakkurina Pariisin olympialaisissa.

  Takaisin