Seuraa meitä somessa:

Dobreskov LP-Vampulan päävalmentajaksi - Naryana jatkaa

01.05.2018

LP-Vampulan uusi päävalmentaja on serbialainen Darko Dobreskov. Samalla seura julkaisi brasilialaispelaaja Naryanan jatkosopimuksen.


LP-Vampula Huittinen on tehnyt työtä uuden päävalmentajan hankkimiseksi Arttu Keräsen sopimuksen päätyttyä viime kauden lopuksi.

- Pitkin kevättä neuvottelimme jo aiemmin seurassa apuvalmentajana toimineen kokeneen valmentajan kanssa, mutta tilanteet eivät lopulta edenneet siten, että sopimus olisi syntynyt. Tämä neuvottelu venyi turhankin pitkälle ja siksi valmennussopimuksen allekirjoittamisvaihe siirtyi huhtikuun loppuun, toteaa LP-Vampula Huittisen manageri Timo Talvitie.

- Olemme toimineet alueen yhteisen hyvän eteen maailmanlaajuisesti todella ison lajin parissa jo pitkään ja nyt neljä viimeistä kautta Suomen Mestaruusliigassa, mikä jo sinällään on iso saavutus. Ympärillemme on rakentunut hieno ryhmä tekijöitä ja osa on kehittynyt matkassamme omalla sarallaan Suomen huipputasolle. Yhteistyökumppanitkin näkevät potentiaalin yhä paremmin. Uskonkin, että Huittisissa ja lähialueilla ollaan nyt valmiita seuraavaan askeleeseen ja joukkueelta odotetaan vielä aiempaa parempaa saavutusta. Nyt on siis aika avata kirjasta uusi sivu ja pyrkiä eteenpäin kohti vielä isompia saavutuksia, toteaa LP-Vampula Huittisen manageri Timo Talvitie.

- Nyt on ensimmäinen kausi, jolloin päävalmennusvastuussa tulee olemaan ulkomaalainen. Uskomme hänellä olevan paljon annettavaa meille. Koska valmennusbudjettia ei ole nostettu aiempien vuosien kotimaisten päävalmentajien tasosta, ei voi olettaa, että saisimme olympiavoittajavalmentajaa Huittisiin, mutta Darko osoittautui tiedustelujen ja tutustumisen pohjalta varsin hyväksi valinnaksi. Ehdokkaita oli useita ja muutama kotimainenkin, mutta näimme tässä mahdollisuuden rakentaa jotain mitä meillä ei ole vielä ollut. Muutos on aina mahdollisuus ja sitä tässä myös osaltaan haetaan.

Darko on 35- vuotta vanha ja hän on kotoin Belgradista, Serbiasta ja suurimman osan valmennusvuosistaan viettänyt Turkissa ja Tunisian maajoukkueen valmennuksessa. Viime kaudella Darko toimi Zeleznicar Lajkovac- nimisessä seurassa Serbiassa ja joukkue saavutti Balkanin Cupin mestaruuden ja samoin myös Serbian Cupin mestaruuden. Tunisian maajoukkueen kanssa hän on osallistunut mm. Lontoon olympialaisiin, maailmancupiin sekä MM-kisoihin.

- Olen toiminut yli 10 vuotta ammattivalmentajana. Olen erittäin omistautunut ja työteliäs työssäni. Olen tutustunut LP-Vampula Huittisen matkaan Suomen Mestaruusliigassa ja pidän sen strategiasta pitkäjänteisen kehityksen rakentajana. Varmuudella voin kertoa, että tulemme tekemään parhaamme. Vaikka neljä kautta Suomen huipputasolla on jo sinällään upea saavutus, niin tulemme tekemään kaikkemme saadaksemme huittislaisjoukkueen kohti vielä parempaa menestystä, toteaa uusi valmentaja innostuneena.

Naryana jatkaa LP-Vampulan paidassa kaudella 2018-2019

LP-Vampula Huittinen on tehnyt tulevalle kaudelle sopimuksen viime tammikuussa nuoren joukkueen avuksi tulleen Brasilialaisyleispelaajan, Naryanan kanssa. Naryana palkittiin lähes jokaisessa pelaamassaan ottelussa joukkueen parhaana ja oli etenkin vastaanottopelaamisessa aivan omaa luokkaansa. Hyökkäystehojakin on odotettavissa rutkasti enemmän, kunhan yhteistyö passarien kanssa saadaan toivotulle tasolle. Kaikki peleissä hänen otteitaan seuranneet varmasti havaitsivat mitä tapahtui, kun kaikki oli kohdallaan.

- Naryana on pelaaja, minkä uskoakseni jokainen joukkue Suomessa haluisi riveihinsä. Hän on äärettömän taitava pelaaja, joka omalla temperamenttisella olemuksellaan saa myös muut pelaajat tekemään parhaansa joukkueen eteen. Naryana vihaa häviämistä ja osoittaa sen myös kentällä, mutta on pelien ulkopuolella erittäin mukava ja ystävällinen nuori nainen, seurajohdosta todetaan. Vaikka hän tuli Suomeen juuri kylmimpään aikaan, niin ei valituksen sanaa kuulunut, vaan hän totesi olevansa ”Strong as a viking”.

- Allekirjoitin sopimuksen, koska täällä on pelaajan hyvä olla. Seurajohto on hoitanut kaikki asiat siten kuin on sovittu ja olen aina saanut apua, jos sitä vain olen tarvinnut. Viime kauden joukkue oli varsin nuori ja kehitys ei ehkä ollut aivan toivotunlaista, mutta ensi kaudella tullaan uudestaan ja yhä kovemmalla draivilla. Jos jotain voisi toivoa, niin pakkasta saisi olla hieman vähemmän ja aurinkoa enemmän. Kotikaupunkini Belo Horizonten ja Huittisten lämpötilaero taisi olla enimmillään 60 astetta, muistelee tulevan kauden huittislaisjoukkueen yksi avainpelaaja.

LP-Vampulan tiedote

  Takaisin