Seuraa meitä somessa:

Emmi Riikilä ja Roosa Heikkiniemi jatkavat LP Kangasalan yleispelaajina

07.06.2022

LP Kangasala saa tutut naiset yleispelaajaosastolleen ensi kaudelle, kun Emmi Riikilä ja Roosa Heikkiniemi ovat tehneet jatkosopimuksen seuran kanssa.

22-vuotias yleispelaaja Emmi Riikilä aloittaa toisen kautensa Kangasalla. Jo monen vuoden ajan Suomen laiturieliittiin kuulunut 176 cm pitkä yleispelaaja on edustanut Mestaruusliigassa Nurmoa sekä Hämeenlinnaa. Kuluneella kaudella Riikilä teki kovaa tulosta ja oli Kangasalan toiseksi paras pisteentekijä. Hän on myös maajoukkueen vakiokasvo.

Emmi Riikilä:

- Olin todella tyytyväinen viime kauden tekemiseen ja yhteisöllisyyteen. Koin että siitä on hyvä jatkaa. Mielenkiinnolla ja innolla odotan tulevaa kautta! Nähdään taas Pitkäjärvellä! 

Päävalmentaja Arttu Keränen:

- Emmi on monipuolinen ja taitava pelaaja jonka kehityskäyrä on vahvasti ylöspäin. Pelasi parhaan kautensa liigassa ja oli meille tärkeä palanen viime kauden pelaamisessa. Liigan parhaita vastaanottajia joita tarvitaan aina joukkueessa.

Roosa Heikkiniemi aloittaa kolmannen kautensa joukkueessa saavuttuaan Kangasalle vuonna 2020. 21-vuotias ja 175 cm pitkä yleispelaaja omaa liigakokemusta LP Viestin sekä Hämeenlinnan Lentopallokerhon joukkueista. Tampereen yliopistossa opiskeleva Roosa tunnetaan pahoista aloitussyötöistään ja niitä saamme ihastella myös tulevalla kaudella.

Roosa Heikkiniemi:

- Kiva jatkaa Kangasalla, koska edellisistä vuosista ovat jääneet hyvät muistot. Olen kehittynyt pelaajana täällä viettämieni vuosien aikana ja seurassa asiat on hoidettu hyvin. Opiskelujen suorittaminen lentopallon ohella on onnistunut mutkattomasti, sillä seurassa on ymmärretty myös sitä puolta. Innolla odotan tulevaa kautta ja sitä, että pääsemme tutustumaan ja harjoittelemaan uuden joukkueen kanssa!”

Arttu Keränen:

- Roosa nousi isoon rooliin viime kaudella ja kantoi vastuun tyylikkäästi. Taitava pelaaja joka varmasti tulee pelaamaan edelleen parempaa lentopalloa kun aiemmin.

  Takaisin