Seuraa meitä somessa:

Etta nousi voittoon Loimaalla, megaerä Kuopiossa

14.02.2016

Etta nousi kahden erätappion jälkeen voittoon Loimaalla, LEKA Volley ja Team Lakkapää pelasivat 78 pisteen erän.

Leka Volley - Team Lakkapää
3-1 (38-40, 25-23, 25-20, 25-20)

Huikea ensimmäinen erä kesti 78 palloa, 48 minuuttia.

Lakkapään päävalmentaja Normunds Veinbergs:

- Olin eilen ensimmäistä kertaa vihainen tuomareille Sampo-pelin sähläyksen vuoksi. Tämä oli kuitenkin nollattu ja keskittyminen peliin oli hyvä. Voimat taisivat jäädä ensimmäiseen erään eikä pisteitä nyt saatu. Olen tyytyväinen meidän peli-ilmeeseen tänään. Meillä oli hyvä vastaanotto ja jos kärsivällisyyttä olisi ollut enemmän, olisi ollut mahdollista saada pisteitäkin. LEKA:n keskitorjujat oli tänään loistavia ja he aiheuttivat meille suuria ongelmia. Passarin ja uuden hakkurin yhteispeli hakee vielä parastaan.

LEKA Volleyn päävalmentaja Lauri Hakala:

- Lakkapää syötti ensimmäisessä erässä vahvasti ja pystyi viemään maraton-erän. Meidän ilmeessä ei tänään ollut moittimista ja etenkin Josh Taylor ja Juhani Hakala onnistuivat hyvin. Nyt on menty pari viikkoa todella kovaa menoa pelien suhteen eikä olla harjoiteltu juuri ollenkaan. Onneksi tuleva viikko antaa meille mahdollisuuden treenata hyvin pitkästä aikaa. Etenkin puolustuksen jälkeisiä hyökkäyksiä tullaan painottamaan treeneissä.

Aleksi Kössi, LEKA Volley:

- Tänään minulla oli hieman erilainen rooli kuin viikon takaisessa ottelussa, kun pääsin syöttämään tiukoissa paikoissa erien loppupuolella. Rooli maistuu hyvältä ja joukkueen auttaminen on tärkeintä.

Roope Siliämaa, Lakkapää:

- Eilinen peli oli meiltä hyvä peli vaikka hävittiin. Tänään lataus oli sopivan kova ja pystyttiin voittamaan ensimmäinen erä. Siihen taisi kuitenkin voimat huveta ja joukkue väsyi. Taisteltiin kuitenkin läpi ottelun hyvin ja uskon, että jatkossa samanlaisella pelillä tulee myös pisteitä.

LähiTapiolan pisteet:
3 Taylor LEKA
2 Dosanjih Lakkapää
1 Hakala LEKA

Loimu - Liiga-Riento
3-1 (16-25, 25-15, 25-21, 25-16)

Joni Savimäki, Liiga-Riento:

- Ensimmäinen erä pelattiin tasapainoisesti. Sen jälkeen vastaanotto rakoili, ja Loimu paransi samalla hyökkäyspelaamistaan. Siihen meni sitten kolme erää putkeen, ja peli oli menetetty. Hakkurille sattui tänään harvinaisen huono päivä, ja sain sitä kautta hyökkäyskuormaa kontolleni normaalia enemmän. Pudotuspelihaaveet alkavat olla liian teoreettisella tasolla, joten yritämme pitää Lakkapään selän takana loppukauden ajan.

Verneri Vetriö. Loimu:

- Oltiin alussa väsyneitä, raskas vieraskiertue ja tappiot varmasti verottivat osansa. Peli-ilme on ollut hyvä tappioista huolimatta ja sitä se oli tänäänkin. Luis Arias on tuonut peliimme uusia ulottuvuuksia varsinkin henkisellä tasolla. Jotta kentällä pärjää, on pelissä oltava iloisia aspekteja. Samaa vaaditaan jatkossakin.

Jani Säisä, Liiga-Riennon päävalmentaja:

- Avauserä oli rallattelua, helpon näköistä tekemistä. Taso putosi selvästi toisessa erässä, eikä saatu enää kurssia käännettyä. Loimu paransi pelin edetessä ja oli varsinkin neljännessä erässä tosi vakuuttava. Tilastojen mukaan heillä oli siinä 14 puolustusta, joiden jatkopallopelaamisesta tuli paljon tappoja. Tasomme putoaminen tietysti harmittaa. Hakkurille sattui huono päivä, ja tällä oli varmasti vaikutusta ottelun kulkuun. Otan tappiota myös omaan piikkiin. Olisi pitänyt pystyä ohjaamaan peliä paremmin. Otetaan tästä oppia. Petteri Penttisen kokemus on meille kullan arvoista. Hän pystyy tasaiseen passipeliin huonostakin vastaanotosta.

Ismo Tuominen, Loimun päävalmentaja:

- Vierasturnee näkyi alussa. Oltiin jäljessä jokaisella osa-alueella. Riento syötti hyvin, sai vaimennuksia ja löi jatkopalloja kenttään. Saatiin parannettua syöttöä ja vastaanottoa pelin edetessä. Tiedostettiin luonnollisesti vastustajan hakkurin vaarallisuus ja saatiin lyötyä kapuloita rattaisiin. Kaivettiin hyvin puolustuspalloja. Paljon on tapahtunut viime päivinä, joten tyytyväinen on oltava poikien peliin ja lopputulokseen. Arias pelasi hyvän ottelun, ja odotusarvona on pelivireen paraneminen edelleen pudotuspelien lähestyessä. Vetriö toi mukavasti varmuutta vastaanottopeliimme, ja Silva löysi liberopeliin tasaisuuden vaikean eka erän jälkeen.

LähiTapiolan pisteet:
3 Arias Loimu
2 Vetriö Loimu
1 Savimäki Riento

Hurrikaani - Etta
2-3 (25-21, 25-17, 17-25, 22-25, 12-15)

Etta nousi voittoon kahden tappioerän jälkeen ja oli vielä 7-11 -tappiolla viidennessä erässä.

Matti Oivaselle yhdeksän torjuntaa, Ryan Jay Owensille viisi ässää. Ville Kaksonen 12/15 hyökkäys, 80%.

Nicola Giolito:
- Pelattiin kaks erää hyvin ja kolme viimeistä huolittiin. Vastustajamme pelas myös tosi hyvin, mut meidän pitää pystyä parempaan.

Olli Kuoksa:
- Kaks ekaa erää oltiin ottavina osapuolina. Erätauolla saatiin pelin suunta käännettyä. Kiviä kääntelemmällä löydettiin ratkaisut pelin kääntöön.

Anssi Hakala:
- Pelattiin hyvin sen jälkeen ku oltiin viisi erää putkeen hävitty putkeen. Voitettiin tietyt pisteet ja se käänsi erän sekä pelin meille.

Luke Smith:
- Ei voi olla tyytyväinen omaan peliin ku hävittiin.

LähiTapiolan pisteet:
3 Hakala Etta
2 Kaksonen Etta
1 Oivanen Hurrikaani

Ottelukuvat (Juuso Riponiemi)

Ottelutilastot

  Takaisin