Seuraa meitä somessa:

Etta rikkoi kotivoittojen sarjan lauantaina

14.11.2015

Etta oli ainoa vierasjoukkue, joka pystyi voittamaan lauantain miesten liigakierroksella. Liiga-Riento, Loimu, Tiikerit ja VaLePa voittivat kaikki omat kotipelinsä.

Tiikerit rökitti vuorostaan Iskua

Tiikerit (8-0) rökittivät tällä kertaa Rantaperkiön Iskua (3-5) numeroin 3-0 (25-17, 25-16, 25-17). Jokainen erä eteni saman kaavan mukaan: tasainen alku ja puolivälin jälkeen Tiikerit repi ison eron erävoittoon mennessä. Siksi loppupisteet eivät kuvaa etenkään erien alun peliä.

Tiikereiden joukkueesta puuttui edelleen, mykoplasman vuoksi, Olli-Pekka "Lelu" Ojansivu, vaikka lämmittelikin. Tommi Siirilä oli myös sivussa, ei edes pukeutuneena. Näistä huolimatta Tiikerit hoitivat pelin ”kotiin” Antti Ropposen, Romans Saussin ja Enderwin Herreran hyökkäyksin.

Ensimmäinen erä oli alkuun tasaista peliä, Tiikerien johtaessa parin kolmen pinnan erolla, tilanteeseen 17-15 saakka. Sen jälkeen Kehoen ässä ja Saussin iskut repivät eroa, josta Isku ei toipunut. Leppälän syöttövuoro nosti piste-eron lopullisiin numeroihin.

Toisessa erässä, tilanteessa 12-10, Heleniuksen kolmas perättäinen isku aiheutti polemiikkia: kävikö pallo antennissa suoran iskun jälkeen vai vasta torjunnasta antenniin. Iskulaiset keskustelivat tuomarin kanssa, mutta tuomari oli järkähtämätön. Pallo Tiikereille ja tilanne 13-10:ksi. Sitten Tiikereiden monimuotoisemmat hyökkäyskuviot ja jatkopallojen pelastukset ratkaisivat erän selkeästi Tiikereille.

Kolmanteen erään Iskun avauksessa jatkoi jo toisessa erässä kentälle Jan Heleniuksen tilalle otettu Tapio Toiviainen. Tiikerit jatkoivat mainiota puolustuspeliään ja dominoivat tämänkin erä alusta loppuun. Tilanteessa 22-16 Iskun valmentajalle, Jussi Heinolle, näytettiin keltaista korttia, kun taas tuli keskustelua pallon kohtalosta.

Jussi Heino, Rantaperkiön Isku:

- Vastustaja erinomainen. Hyvää lentopalloa meiltä joka erän puoleen väliin saakka. Sitten tehtiin joko virheitä tai vastustaja otti pallo ”väkisin”. ’Pelimme ei heilahdellut, mutta tasomme ei riittänyt. En kokeillut vaihtoja; Tällä rosterilla mennään. Totta kai voi miettiä olisiko voinut tehdä vaihtoja. Meiltä kuitenkin tasaisen heikko laitapeli. Vaihdot eivät olisi riittäneet, koska vastustajan torjunta oli liian kova. Sitten tuskastutaan ja tehdään virheitä.

Tommi Tiilikainen, Tiikerit:

- Erän loput oltiin reippaasti edellä. Torjunta, puolustus ja varmistaminen toimivat ja saatiin Iskun tehot alas. Otettiin ”meidän numeroilla” peli kotiin. Pelissä paljon hyviä juttuja. Muutama virhe liikaa, joita pitää vielä korjailla. Taichiro Koga on jopa parempi harjoituksissa.

Palkitut:
Isku Sauli Sinkkonen
Tiikerit Taichiro Koga

Tiikerit: Ropponen 12/+9, Sauss 12/+5, Overman 9/+6, Leppälä 8/+7
Rantaperkiön Isku: Sinkkonen 8/+7, Härkönen 8/+5, Mäkinen 7/0
Yleisöä 686
T, Ä, SV, H%, VO%

LähiTapiolan pisteet
3 Kehoe Tiikerit
2 Sauss Tiikerit
1 Leppälä Tiikerit

Ottelutilasto

Loimu kuittasi Varsinais-Suomen derbyn

Loimu ja Hurrikaani kävivät Kerttulassa tiukan viisieräisen väännön. Kahden tunnin taistelu kääntyi lopulta kotijoukkueen eduksi lukemin 3-2 (​25-23, 25-23, 18-25, 14-25, 15-10).

Varsinais-Suomen hegemonian ohella Loimu ja Hurrikaani aloittivat samalla mittelön Siljan Malja-nimisen paikalliskilpailun voitosta. Kyseinen kisa jatkuu ensi lauantaina loimaalaisten isännöidessä oranssimustia kotiluolassaan. Kokonaisvoitto varmistuu kauden keskinäisten runkosarjaottelujen saldona.

Edellisillan LEKA-ottelun avauskokoonpanoon neljä muutosta tehnyt Hurrikaani aloitti ottelun epävireisesti. Loimu käytti avautuneen tilaisuutensa tehokkaasti hyväkseen kuittaamalla kaksi avauserää itselleen.

Pitkä erätauko muutti ottelun luonteen. Mustapaidat nostivat tasoaan, ja kovakätinen hyökkäyspeli alkoi rullata odotetulla tavalla. Erityisesti komearaaminen Luke Smith (25/+15, 1 ässä, 2 torjuntaa) oli paikoin mahdoton pideltävä isäntien torjunnalle. Myös kentälle otettu kapteeni Eemeli Kouki (9/+6, 2 ässää, 1 torjunta) otti roolia jämäkkään kokonaisvaltaisella pelaamisellaan. Kahden tyylipuhtaan erävoiton myötä ratkaisu venyi viidenteen erään.

Jotta illan ylä-alamäki-teema olisi ollut mahdollisimman täydellinen, Loimu onnistui vielä kerran kampeamaan itsensä kuskin paikalle. Ottelupallon onnistui naulaamaan parkettiin hienon ottelun pelannut kapteeni Ossi Rumpunen (21/+15, 2 ässää, 3 torjuntaa).

Eemeli Kouki, Hurrikaani:

- Mukava ja lämminhenkinen paikallismatsi. Loimu onnistui lopulta vääntämään voiton itselleen. Saatiin peliä käyntiin kolmannessa erässä ja käännettiin matsin kulku. Loimu sai hengen päälle 5.erässä osittain meidän virheiden avittamana. Oma peli tyydyttää, vaikka tulikin tehtyä liikaa virheitä. Kesken matsin mukaantulossa on aina omat haasteensa.

Ossi Rumpunen, Loimu:

- Hyvät fiilikset. Oli tiukka vääntö. Hyvän alun jälkeen pelimme pehmeni kolmannessa ja neljännessä erässä. Tehtiin liikaa virheitä. Päätöserään saatiin hyvä lataus ja vietiin sitä. Lentis on onneksi joukkuepeli. Danielilla oli tänään vaikeaa, mutta seuraavalla kerralla kulkee varmasti taas paremmin.

Nicola Giolito, Hurrikaanin päävalmentaja:

- Ottelu oli ylä- ja alamäkeä. Loimu vei avauserää ja toistakin, vaikka johdimmekin sitä kalkkiviivoille asti. Neljännen erän loppupuolella aistin suoritustasossamme pienen notkahduksen, joka otti roolia päätöserässä. Vastustaja tosin paransi samalla omaa peliään. Teimme siinä muutaman helpon ja kohtalokkaan virheen. Joukkueemme on rakennettu voittamaan jotain. Avainpelaajien peluutuksessa ajateltiin tätä ottelua pidemmälle.

Ismo Tuominen, Loimun päävalmentaja:

- Voittoa haettiin, ja se myös saatiin. Ilman hakkuripeliä johdettiin 2-0. Rosterissa ei löydy korvaajaa, joten muiden pelaajien oli nostettava tasoaan haastavan tilanteen korjaamiseksi. Daniel kokosi itsensä hienosti päätöserään. Se on pelimiehen merkki. Fyysinen Hurrikaani on paha vastustaja. Kenttäpelissä olimme edellä, mutta verkolla vastustaja hallitsi. Peluutin molempia liberoja, jotta saamme pelikuormaa jaettua. Samalla Eetu sai arvokasta pelikokemusta jatkoa ajatellen.

Parhaat pelaajat:
Loimu: Ossi Rumpunen
Hurrikaani: Luke Smith

Loimu Rumpunen 21/+15, Vargas 12/+3, Meehan 11/+7
Hurrikaani Smith 25/+15, Owens 21/+5, Kouki 9/+6
Yleisöä
T, Ä, SV, H%, VO%

LähiTapiolan pisteet:
3 Rumpunen, Loimu
2 Smith, Hurrikaani
1 Juntura, Loimu

Tuomas Pelton kuvia ottelusta

Ottelutilasto

Oululaiset tylyjä vieraita Vantaalla

Etta (4-5) haki täyden pistepotin Vantaalta, kun Korson Veto (2-6) kaatui 1-3 (17-25, 25-20, 18-25, 18-25).

Kapteeni Toni Kankaanpää oli poissa kuusikosta ja hänet korvasi Karl Külaots. Oululaiset ovat tottuneet kauden aikana pelaamaan maratonin mittaisissa pelejä. Tänään 378 katsojalle tarjottiin neljäeräinen.

Otteluisäntä Rakennusliike Tuovisen Sami ja Tero saivat yleisön ohella seurata välillä kovia taistelupalloja. Ettan vastaanotto toimi kuin Oulun aseman kello, joten passarit Mäkinen ja Haapakoski saivat tarjoilla varsinkin laitureille namupasseja. KoVe jäi tappion jälkeen neljään sarjapisteeseen ja matka tärkeimpien kilpakumppanien saavuttamiseksi jatkuu sunnuntaina 22.11. klo 17.00. Vieraaksi tulee savolaisen heimon ikiaikainen ylpeys, Sampo. Korso täyttyy outoa murretta puhuvista Sampon kannattajista, joten hieno urheilutapahtuma on jälleen edessä.

Ensimmäisen erän alku oli Miro Määttäsen lyöntinäytöstä. Passari Jussi Mäkisen syöttövuorolla Etta kuitenkin nykäisi neljän pisteen johdon, 4 – 8. Tekniselle mentiin Ettan johdossa 10 – 14. Ettan vastaanotto oli erässä rautaa, johon Korso ei keksinyt lääkkeitä. Korson toinen aikalisä oli tilanteessa 11 – 17. Etta meni menojaan ja erä helposti vieraille 17 – 25. Ettalle vielä lisäplussa erän hyvästä kenttäpuolustuksesta.

Toinen erä eteni tasaisissa merkeissä. Ettan vastaanottoa ei vieläkään saatu rikki. Kuoksa otti ensimmäisen aikalisänsä tilanteessa, 12 – 11. Kuoksa vaihtoi passari Mäkisen virkaveli Haapakoskeen tilanteessa 13 – 11. Miro Määttäsen syöttövuorolla erä lopulta ratkesi Korson hyväksi. Viimeisestä pisteestäkin saadaan kiittää Määttästä. Hän solmi tossujensa nauhoja niin pitkään eräpallotilanteessa 24 – 20, että päätuomari Esa Virta kutsui kapteeni Karl Külaotsin puhutteluun. Bittner kylmeni syöttöruudussa ja syötti lopulta luvan saatuaan yli ja erä Korsolle 25 – 20.

Kolmannen erän aloitti Mäkinen passarina oululaisista. Tilanteessa 5 – 3 tuli Mäkiselle käsky penkille ja Haapakoski tuli tilalle. Tekniselle mentiin Ettan johdossa, 13 – 14. Tilanteen 15 – 16 jälkeen Etta meni menojaan. Erän kohokohta oli Karl Külaotsin onnistunut kuutospaikka, jonka jälkeen Kalle heitti kunnon yläfemmat meikäläisen kanssa. Näinhän me sovimme kauden talkoolaisinfossa. Erä lopulta helposti Ettalle 18 – 25.

Neljäs erä mentiin alussa Ettan merkeissä. Etta johti koko ajan kolmella tai kahdella pisteellä ja Petri Sainio otti aikalisän tilanteessa 8 – 11. Sitten Alpár Szabon kahdella torjunnalla tultiin jo iholle. Tekniselle mentiin Ettan johdossa 12 – 14. Erä oli melkein tasoissa 15 – 16 tilanteessa, jonka jälkeen Etta meni jälleen menojaan. Erä oululaisille 18 – 25.

Otteluisäntä Rakennusliike Tuovinen palkitsi ottelun parhaana Korson Vedosta Miro Määttäsen ja Ettasta Eetu Pennasen.

Yleispelaaja Miro Määttänen, Korson Veto

- Vastustajan laiturit pitivät meitä pilkkanaan. Omia virheitä tuli liikaa. Vähän ”ketuttaa”. Ei vaikuta mitenkään ”kaalitasolla”. Luotan meihin. Me nousemme tästä.

Päävalmentaja Petri Sainio

- Ilkeä joukkue oli vastassa, joka jaksaa jauhaa. Hakala hoiti taitavasti palloista pisteet torjuntamme käsistä. Haapakoskesta tulee hyvä passari. Puolustuksemme liikkuu liikaa. Se pitää saada rauhoittumaan. Ei menty Bittnerin hyökkäyksissä riittävän syvälle. Ettan voima piilee laitahyökkäyksissä ja meidän ei kannattaisi juurikaan heidän muutamaan keskihyökkäystä torjua. Kausi jatkuu ja sunnuntaina Sampon kimppuun.

Yleispelaaja Eetu Pennanen

- Aika selkeästi peli meille, paitsi toinen erä, jossa teimme 10 omaa virhettä. Tavaraa on tullut tällä kaudella kiitettävästi, siksi olen niin hyvin pelannut. Olen myös harjoitellut hyvin ja valmentaja Olli Kuoksaa on kehuttava.

Päävalmentaja Olli Kuoksa

- Korso on pieni ja ilkeä vastustaja. Samanlainen joukkue kun mekin. Yhtään ei voi rentoutua kentän laidalla. Korsolaisen ovat samanikäisiä ja liikkeellä hyvällä peli-ilmeellä. Vaarallinen porukka. Meillä kokemus näkyi Eetun ja Anssin pelissä. Pallo tapetaan, kun on sen paikka. Joel Laakson passipeli yllätti meidän housut kintuissa. Hän heittikin pitkää passia, joka oli laittaa meiltä pasmat sekaisin. Dean Bittneriltä hyvä peli. Kaverilla olkapääoperaation jälkeen pultteja ja rautaa kehossa, mutta hyvin peli jo kulkee”.

Korson Veto: Miro Määttänen 15/+8, Karl Külaots 14/0, Antti Vallin 11/-2
Etta: Dean Bittner 22/+18, Anssi Hakala 18/+12, Eetu Pennanen 18/+9
Yleisöä 378
T 6-11, Ä 3-7, SV 8-10, H% 44-53, VO% 58-62

LähiTapiolan pisteet
3 Pennanen Etta
2 Bittner Etta
1 Määttänen KoVe

Ottelutilasto

Leka heilui vain erien alussa Sastamalassa

Mestaruusliigan kahdeksannella kierroksella Sastamalassa kohtasivat kauden kärkijoukkueet LEKA-Volley Kuopiosta ja kotijoukkue VaLePa. Päivää aiemmin Leka oli kärsinyt Loimaalla murskatappion Hurrikaanille ja oli varmasti sisuuntunut selvästi alakanttiin menneestä kamppailusta.

Kotijoukkuetta on alkukaudesta koetellut käsittämätön loukkaantumiskierre. Eikä Upin korvaajaksi hätiin ehtinyt edes Venezuelasta hankittu hakkuri Jesus Chourio, joka harjoituksissa oli jo näyttänyt kyvykkyytensä. Mutta kaikki lupa-asiat eivät olleet vielä kunnossa, joten kentälle ei ollut asiaa, vaikka mies paikanpäällä olikin.

Suuri ilonaihe VaLePalle oli kuitenkin Mikko Eskon toipuminen pelikuntoon. VaLePan fanijoukko odotti jännityksellä kuka astelisi hakkurin tontille, koska Stas Neviadomskyin jalka edelleen vihoitteli rasitusvamman seurauksena. Kove- ottelun tapaan kentälle asteli "Kuljun Jätti" Anssi Vesanen ja muu VaLePan joukkue perässä: Mikko Esko, Krastins, Levchenko, Venski, Kunnari ja Korhonen. Leka aloitti kokoonpanolla Austin, Johnson, Leikas, Petty, Karttunen, Lehtonen ja Hakala.

Ennen ottelun alkua kakkosvalmentaja Janne Kangaskokko paljasti VaLePan taktiikan. Vahvalla aloitussyötöllä oli tarkoitus pehmentää Lekan vastaanotto ja näin vaikeuttaa heidän vaarallisia keskihyökkäyksiään. Kovien aloitussyöttöjen riskinä on aina kasvava virhemahdollisuus ja niitä myös kertyi varsinkin toisessa erässä.

Ottelu käynnistyi varsin tasaisissa merkeissä. Leka oli erien alussa hienoisesti niskan päällä, mutta VaLePan hyökkäysvoima tuli esiin erien lopussa. Mikko Esko sai hyökkääjistä irti hyvät tehot ja erityisesti Olli Kunnari oli elementissään pelatessaan yhdessä monivuotisen maajoukkuekaverinsa kanssa. Toisessa erässä mentiin jatkopisteille osittain VaLePan aloitussyöttövirheiden takia. Leka oli jo eräpallossa, mutta kotijoukkueen rutiini riitti erävoittoon.

Kolmas erä oli miltei ensimmäisen toisinto. Lekan maajoukkuemies keskitorjuja Jukka Lehtonen loukkaantui vähän ennen erän puoliväliä ja joutui jättämään kentän. Eetu Venski syötteli pahoja aloituksiaan, yhden ässänkin. Eetun syöttövuorolla VaLePa tuli taas parin pisteen takamatkalta ohi ja kiristi otettaan. Andriy Levchenkon syöttöputkella VaLePa eteni jo neljän pisteen karkumatkalle. Lauri Hakala yritti vielä aikalisällä kääntää ottelun kulkua, mutta kotijoukkue eteni vääjäämättä erä- ja otteluvoittoon suoraan kolmessa erässä. Eränumerot 25 - 20, 26 - 24 ja 25 - 21.

Valmennuksen VaLePalle asettama taktiikka onnistui hyvin. Taistelun tauottua peliä analysoi kakkosvalmentaja Janne Kangaskokko:

- Ensimmäisessä erässä aloitussyöttömme onnistui hyvin. Saimme Lekan vastaanoton rikki, eikä vastustaja päässyt keskeltä hyökkäämään kuin muutamia räpsypalloja. Tasaisella sideout- pelillä vietiin eka erä. Toisessa erässä syöttömme pehmeni ja vastustaja pääsi paremmin hyökkäämään. Vastaavasti kyllä oma hyökkäyksemmekin parani. Laadukasta peliä molemmilta joukkueilta. Tiukka vääntö, tahtojen taisto, kiitosta ansaitsee Ollin torjunta ja erän lopun laadukas pelaaminen. Pitkän erätauon jälkeen tultiin hyvin kolmanteen erään. Sitä on harjoiteltu, eikä minkäänlaista notkahdusta tullut kahden voitetun erän jälkeen. Tässä on kauden aikana kehitytty. Vastaanottohyökkäys toimi hyvin ja sen varassa oli hyvä panostaa aloitukseen. Tauolla painotettiin aloitussyötön merkitystä ja myös onnistuttiin siinä. Ennakkoon asetettu taktiikka piti. Mikko Esko pelasi loistavasti. Passitempo sopi myös Levchenkolle mainiosti ja tulosta syntyi, Janne Kangaskokko summasi.

VaLePa pelasi tehokkaasti joukkueena. Mikko Esko tuli loukkaantumisen jälkeen vahvasti peliin mukaan ja oli häikäisevän tyylikäs lenkki VaLePan vahvoissa hyökkäyksissä. Jarmo Korhosen vastaanotto- ja puolustuspeli oli jälleen kerran huikeaa katsottavaa. Irtosipa välillä Jamon näpeistä millimetrin tarkka passikin totuttuun tyyliin. Andriy Levchenko nautti myös Mikon passitemmosta ja syötteli todella kovia aloituksia. Eetu Venski sai vähemmän passeja, mutta oli tehokas syöttöviivalla. Elviss jatkaa myös taidokasta työskentelyään. Eniten passarin paluusta intoa sai Olli Kunnari, joka pelasi kuin nuoruusvuosinaan, tappavan tehokkaasti. Anssi Vesanen pelasi kelpo hakkuripelin ja tappoi puolet saamistaan passeista, ollen tehoprosenteissa vastustajan hakkuria selvästi parempi. Lekan parhaita olivat yleispelaaja Petty, hakkuri Leikas ja passari Austin.

Ugis Krastins, VaLePan päävalmentaja:

- Pitkästä aikaa Mikko Esko takaisin pelissä ja siitä olen hyvin tyytyväinen. Ekassa erässä jostain syystä jännitystä, toiseen saatiin rentoutta ja kolmanteen sitten agressiivinen torjuntapeli. Hyvä kenraali ennen ensi viikon Serbian reissua. Jesuksen siirrosta puutui vielä yksi myöntö papereista mutta ensi sunnuntaina varmuudella pelissä mukana.

Lauri Hakala, Lekan päävalmentaja:

- Alussa vastaanoton kanssa vaikeutta, saatiin parannettua ja peli kokonaisuutena melko hyvää. Tiedossa oli että melko hyvä Valepaa vastaan ei täällä riitä. Valepan syöttö aiheutti meille ongelmia. Keskimiesten tehoihin olen tyytyväinen. Etukäteen keskityttiin mm. Kunnariin ja Krastinsiin joiden tiedettiin varmuudella pelaavan. Huomenna kelpo joukkueemme matkusta Serbiaan. Tiistaina pelataan toinen CEV- cupin osaottelu Belgradin Punaista Tähteä vastaan. Toivotetaan hyvää ja voittoisaa matkaa.

VaLePa Kunnari 20/+13, Krastins 12/+8, Levchenko 11/+7
LEKA Petty 15/+5, Leikas 10/+3, Lehtonen 7/+5 
Yleisöä 926
T 3-7, Ä 7-3, SV 12-10, H% 55-50, VO% 59-54

LähiTapiolan pisteet
3 Kunnari VaLePa
2 Krastins VaLePa
1 Hakala LEKA

Ottelutilasto

Liiga-Riento löytänyt voittojen tien

Voittojen makuun päässyt Liiga-Riento (2-8) otti nyt toisen perättäisen voittonsa kolmannessa perättäisessä viisieräisessään. Liiga-Sampo (3-6) kaatui Joensuussa 3-2 (25-19, 25-22, 18-25, 20-25, 15-10). Samalla Liiga-Riento siirtyi pois liigan jumbopaikalta pudottaen Korson Vedon sille. Sampo on hävinnyt viisi kuudesta viimeisestä ottelustaan.



Liiga-Riento esiintyi ensimmäisessä erässä kovempana kuin kertaakaan tällä kaudella. Erä oli vakuuttava eikä Sampolla ollut juuri eväitä Riennon pysäyttämiseen. 25-19 Riennolle.

Toinen erä oli lähes ensimmäisen toisinto ja Riento vei sen 25-22. Pitkän tauon jälkeen Sampo puolestaan tuli kolmannessa erässä kovalla sykkeellä ja Riento oli vaikeuksissa. Sampo vei erän 18-25
. Neljännessä erässä Riento oli edellistä paremmin mukana, mutta siitä huolimatta Sampo vei erän, nyt 22-25.



Viides erä häämötti, ja Riennolla oli todella hyvä alku yleisön kannustaessa vimmatusti. Pisteet 3-0 ja Sampo otti ensimmäisen aikalisänsä.
 Sekään ei auttanut Sampoa, vaan Riento meni vääjäämättä erävoittoon 15-10, ja näin ollen voitti ottelun 3-2.



Päävalmentaja Jukka Tuovinen:

- 

Riennolla oli ensimmäinen erä hyvä syöttöerä. Toiseen erään päästiin jo mukaan peliin ja johdettiinkin jo erää, mutta olis pitäny pitää pää kylmänä ja olis pitäny tehä pinnoja hyökkäämällä.
3 / 4 erä, Eetu Häyrinen hakkuriksi ja tilanne muuttu. Viides erä, paikkoja oli ja momentumia oli kääntää peli meille erän alusta asti, mutta jos ei saa tehtyä kun kaksi pistettä tulos on tämä.




Antti Poikela Sampo:



- Kiva on pelata mutta intoa oli ehkä vielä liikaa hyökkäyspelissä. Vaivat on selätetty. Hirveen tyytyväinen en voi olla omaan hyökkäyspeliin virheiden takia.



Petteri Penttinen Riento:



- Voitto oikein hyvä juttu. Kolmanteen ja neljänteen ei päästy peliin mukaan ollenkaan. Tietenkin vastustaja paransi peliään. Muuten voisi olla tyytyväinen kun saisi pelata nuo kolmannen ja neljännen uusiksi ja pelata paremmin.



Päävalmentaja Jani Säisä Riento:



- Ensimmäinen erä kauden parasta tällä kaudella. Kolmas erä painostettiin Sampon laajaa rosteria, mutta oma peli tyrehty ja syöttöruudussa tuli eniten virheitä, niin kuin hyökkäyksenkin osalta. Karkuutettiin peli siinä eikä saatu omaa peliä enää kulkemaan.
Neljäs erä meni samaoilla höyryillä, mutta viidennen alun jälkeen näytti ja tuntui siltä, että tämä kotiin tulee.



Keskiviikkona 18.11. molemmat joukkueet pelaavat kotiottelun: Sampo kohtaa Ettan Oulusta ja Liiga-Riento rovaniemeläisen Lakkapään.



Riento Chemos 25/+14, Savimäki 19/+7, Pelletier 13/+3
Sampo Djordjevic 17/+5, Poikela 15/+3, Häyrinen 9/+5
Yleisöä 603
T 10-8, Ä 6-9, SV 21-14, H% 48-40, VO% 50-36

LähiTapiolan pisteet
3 Chemos Riento
2 Savimäki Riento
1 Djordjevic Sampo

Ottelutilasto

Lehdistötilaisuus video

  Takaisin