Seuraa meitä somessa:

Ettalle kaksi yhdysvaltalaispelaajaa

22.08.2014

Lentopalloseura Etta teki sopimukset kahden yhdysvaltalaispelaajan kanssa.

Russel (Rusty) Lavajan on 201 senttinen 98 kiloinen keskitorjuja, Hän on USA:n parhaita torjujia, jolla on myös vahva ja monipuolinen syöttö kertoo Ettan päävalmentaja Olli Kuoksa. Edellisen kauden Russel on pelannut Kreikan pääsarjassa Lamian joukkueessa. Hän on erittäin hyvä lukemaan peliä, sympaattinen kaveri ja hän tuo ulottuvuutta meidän joukkueeseen

Toinen sopimuksen tehnyt amerikkalaispelaaja on yleispelaaja Joshua Walker. Pienestä koosta huolimatta vahvuudet ovat hyökkäyspuolella. Valmentajan ihanne pelaaja, jonka olen halunnut jo monta vuotta joukkueeseen ja nyt tiet kohtasivat, kertoo tyytyväinen Olli Kuoksa. Amerikkalaiset tuleva Suomeen syyskuun alkupäivinä

Ettan joukkue on nyt valmis. Joukkue leireilee Syyskuun alussa Rovaniemellä ja pelaa harjoitusotteluja Napakettuja ja Lakkapäätä vastaan. Oululaisilla on tilaisuus tutustua uuteen joukkueeseen syyskuun lopulla.

Etta passarit ovat Jani Sippola, 24 vuotias, 192 ja 18 vuotias 192 sm pitkä Niko Haapakoski.

Liberon tontilla pelaavat Juho Rajala 29/180. ja Petteri Kiilunen Keskipelaajina Sampsa Aitta 23/191, Markku Huuskonen ja Russel Lavaja. Yleispelaajina ovat Joshua Walker, Anssi Hakala, , Mikko Sammelvuo ja Janne Marttila. Hakkurina on Ville Sorvoja.

Joukkueen 17 vuotias yleispelaaja Janne Marttila osallistuu tällä viikolla Suomen edustajana BeachVolleyn Euroopan mestaruuskilpailuihin Oslossa. Janne parina on Akseli Lankinen.

Joukkueen managerina toimii Antero Risto ja yhdyshenkilönä Kimmo Hinno. Joukkueen huollosta vastaa Seppo Heinonen, tilasto hoitaa Lauri Kiuttu ja fysiikkavalmennus on Kimmo Ulvaksen vastuulla. Joukkueryhmän johtajana toimii Jukka Parkkinen.

  Takaisin