Seuraa meitä somessa:

Ettan joukkue melkein valmis

14.08.2014


Ettan uudet pelaajat; Juho Rajala libero, Jani Sippola passari, Niko Haapakoski passari , Sampsa Aitta keskipelaaja.

Lentopalloseura Etta lähtee tulevan kauden miesten Mestaruusliigaan uudistuneella joukkueella tutun päävalmentajan Olli Kuoksan johdolla.

Joukkueen valmentaja Olli Kuoksa on vakuuttanut seuran johdon pitkäjänteisellä osaavalla toiminnallaan ja seuran johto on tehnyt Ollin kanssa jatkoksi kolmen vuoden sopimuksen. Kakkosvalmentajan toimii Juha Keihäskoski.

Joukkue uudistuu reippaasti

Passarit vaihtuvat. Juha Keihäskosken ura päättyi lonkkasairauteen ja uusi passari löytyi Turusta. Jani Sippola, 24-vuotias, 192 cm pitkä passari on hyvin kehittyvä pelaaja, joka on pukenut Suomen miesten maajoukkuepaidan neljä kertaa ylleen. Viime kaudella Jani pelasi Raision Loimun joukkueessa. Hän on fyysisesti vahva ja nuoresta iästä huolimatta suhteellisen kokenut pelaaja, joka on Ettalle todellinen vahvistus.

Toisena passarina aloittaa poikien maajoukkuepassari 18-vuotias 192 cm pitkä Niko Haapakoski. Nikolle kausi on ensimmäinen liigatasolla.

Liberon tontilla pelaa maajoukkuekokemusta (5) omaava Juho Rajala 29/180. Hänkin tuli Ettaan Loimusta. Juholla on kasvatusseurana Ettan jäsenseura Oulunsalon Vasama ja hän on kokenut libero.

Neljäs uusi pelaaja on Sampsa Aitta 23/191. Hän on lähtöisin Oulun seudulta ja pelannut useissa liigaseuroissa. Hän on monipuolinen pelaaja, jolla on hyvä aloitus ja hän lukee hyvin peliä. Sampsan rooli on keskipelaaja ja kun miehellä on hyvä asenne ja halu kehittyä on hän hyvä vahvistus joukkueelle.

Viime kauden pelaajista Ettassa jatkavat Anssi Hakala, Markku Huuskonen, Juha Keihäskoski, Ville Sorvoja, Mikko Sammelvuo, Janne Marttila ja Petteri Kiilunen. Etta etsii vielä joukkueeseen yhtä yleispelaajaa ja yhtä keskipelaajaa.

Joukkueen managerina toimii Antero Risto ja yhdyshenkilönä Kimmo Hinno. Joukkueen huollosta vastaa Seppo Heinonen, tilastot hoitaa Lauri Kiuttu ja fysiikkavalmennus on Kimmo Ulvaksen vastuulla. Joukkueryhmän johtajana toimii Jukka Parkkinen.

Farmisopimus Oulunsalon Vasaman kanssa

Ettan jäsenseura Oulunsalon Vasama on hakenut miesten 1.-sarjapaikkaa ja Lentopalloliitto on myöntänyt paikan Oulunsalon Vasamalle. Näin on mahdollista farmiseurayhteistyö ja Ettan kehityspelaajilla on tilaisuus saada peliaikaa kovassa sarjajoukkueessa.

Ettan naiset pelaava 1.-sarjaa. Myös Ettan naisten hakema 1. sarjapaikka hyväksyttiin Lentopalloliitossa ja niinpä naisten joukkue lähtee tälle Suomen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle.

KempeLe Etta jäseneksi

Kempeleen Lentopallo liittyi Ettan jäsenseuraksi. Aikaisempia seurajäseniä ovat olleet Oulun
ONMKY, Oulun Kisko ja Oulunsalon Vasama. Jäsenseurojen roolina on nuorisotyön tekemineen ja nuorten kilpailutoiminta. Nuorisotoiminta onkin kehittynyt näissä seuroissa viime vuosina erittäin hyvin

Ettan johto

Ettan hallitukseen kuuluvat Jukka Parkkinen, Hannu Rämäkkö, Ulla Elsilä ja Puheenjohtaja Pentti Uusi-Illikainen. Hallitus on järjestäytynyt toimiviin itsenäisesti toimiviin työryhmiin. Tästä on hyvät kokemukset viime kaudelta. Se edistää toimimismotivaatiota.

  Takaisin