Seuraa meitä somessa:

Eveliina Smolander jatkaa OrPossa

11.05.2016

Pudotus- ja pronssipeleissä loistovireellä pelannut keskitorjuja Eveliina Smolander, 23-184, jatkaa OrPossa 1-vuotisella sopimuksella.

- Pari kautta on mennyt hieman suvantokautena loukkaantumisten vuoksi, mutta nyt on tavoite kehittyä. Minulla on vahva usko omaan tekemiseen ja valmennukseen. Tykkään olla täällä OrPossa, hyvä organisaatio ja hyvä ryhmä tulossa. Ei tarvinnut vaihtaa, totesi Eve aurinkoisesti.

Eve on pelannut kuusi kautta Mestaruusliigassa ja nyt alkaa neljäs kausi OrPossa. Samoin alkaa neljäs vuosi Tampereen Yliopistossa luokanopettajan opinnoissa.

Saara Holm siirtyy OrPoon

Oriveden Ponnistuksen mestaruusliigajoukkue ja viime kaudella JyväsLentiksessä 1-sarjaa pelannut yleispelaaja Saara Holm, 18-182, ovat tehneet 1-vuotisen sopimuksen.

- Tulo OrPoon vaikutti hyvältä mahdollisuudelta lukion jälkeen. Nyt pääsee mittaamaan rahkeita, mihin ne lentopallossa riittävät. Koulukuvio ratkaisee asuinpaikan, totesi Saara rauhalliseen tyyliinsä.

Saara kirjoittaa ylioppilaaksi Voionmaan urheilulukiossa Jyväskylässä. Hänellä on palkintokaapissaan mm SM-pronssia C- B- ja A-tytöissä odottamassa lisäyksiä naisten pääsarjasta.

  Takaisin