Seuraa meitä somessa:

Horner ja Boricheva jatkavat logoaan uudistaneessa LiigaPlokissa

08.05.2018

Yhdysvaltalainen 23-vuotias passari Suzanne Horner on tehnyt jatkosopimuksen lentopallon Mestaruusliigassa pelaavan Pihtiputaan LiigaPlokin kanssa. Viime kaudella Horner valittiin Mestaruusliigan marraskuun kuukauden pelaajaksi.

Suzannen terveiset: ”Olen innoissani toisesta LiigaPloki-vuodestani. Ensimmäinen ammattilaiskauteni oli mahtava kokemus ja haluan jatkaa kehittymistä pelaajana ja nauttia pelaamisesta!”

Päävalmentaja Jukka Koskisen mietteet Suzannen sopimuksesta;

”On hieno asia, että saa pelinrakentajan jatkamaan vielä toisenkin kauden. Uskon vahvasti tulevan kauden olevan vielä huomattavasti paremman kuin edellisen. Varmasti itseluottamus johtamiseen ja pelinrakentamiseen tulee olemaan vieläkin paremmalla tasolla. Lisäksi on iso asia, että hän on nyt pelannut myöskin mitalipelejä Suomessa. Suzanne on lisäksi loistava persoona ja siksi hänen kanssaan on hieno tehdä töitä yhdessä”.

Anastasia Boricheva jatkaa myös pihtiputaalaisseurassa. Aloituskuusikossa koko kauden pelannut 20-vuotias keskitorjuja teki runkosarjassa 119 pistettä, joista 39 torjunnoilla.

Anastasian terveiset: ”Olen iloinen, että pääsen Pihtiputaalle takaisin pelaamaan. Tykkäsin paljon paikkakunnasta ja Pihtipudas-salin energiasta, jota fanit antoivat meille pelin aikana. Odotan innolla kauden alkua.”

Päävalmentaja Jukka Koskisen mietteet Anastasian sopimuksesta;

”Hän on vielä nuori pelaaja, joka tosin on nyt pelannut jo pari kautta Mestaruusliigaa kuusikossa. Tulemme varmasti panostamaan huomattavasti enemmän fysiikkaan hänen kohdallaan ja sitä kautta uskon hänen yltävän pelaajana vielä huomattavasti ylemmäksi”.

LiigaPlokin logo uudistuu. Uusi kausi tuo mukanaan paljon uutta mm. osallistumisen Challenge-cupiin. Niihin sopii hyvin logon selkiyttäminen ja nykyaikaistaminen.

  Takaisin