Seuraa meitä somessa:

HPK haki pisteet Orivedeltä palaten liigakärkeen

03.02.2018

Kahden hyvän joukkueen kovatasoinen ja kiihkeä kamppailu kääntyi Orivedellä lauantaina HPK:n voitoksi kotijoukkue OrPosta 1-3 (25-18, 20-25, 23-25, 23-25).

Molemmat joukkueet esittelivät uuden ulkolaisvahvistuksensa. Kotijoukkueen brasilalainen yleispelaaja Daniela Batitsta jäi miinukselle (10/-2), kun taas HPK:n serbialaishakkuri Aleksandra Terzic teki 16/+11.

Kotijoukkueen ykkönen oli 21/+17 tehnyt hakkuri Francyele Lemos ja vieraiden keskipelaaja Yasmine Madsen komein tehoin 19/+15.

Yasmine Madsen, HPK:

- Nautittiin. Oli tiukka matsi. Ensimmäisessä erässä emme olleet valmiudessa.

Francyele Lemos, OrPo:

- Emme pelanneet hyvin, liikaa omia virheitä. Meidän siirrettävä focus seuraavaan peliin. Kunnioitimme liikaa vastustajaa. Vastustaja oli kovempi niissä tilanteissa, kun eriä ratkaisiin.

Luca Chiappini, HPK:

- Onnittelut Apostolosille, hyvä ottelu, saanut OrPolle uudet kasvot. Täällä ei ole koskaan helppo pelata, joten olemme kolmesta pisteestä hyvin tyytyväisiä. Saana Koljonen ja Salla Karhu onnistuivat hyvän vastaanotossa.

Apostolos Oikonomou, HPK:

- Luca tekee hyvää työtä Hämeenlinnassa. Ottelu oli vaikea, HPK oli parempi, jännittävä ottelu. Olen tyytyväinen pelaajiin, he tekivät hyvän taistelun, mutta HPK:ta ja Viestiä vastaan keskittyminen pitää olla aivan ylärajoilla. Ensimmäisessä erässä meillä oli painavampi syöttö, toisessa erässä osat vaihtuivat. Kolmannessa ja neljännessä erässä ahdistettiin ja viimeinen erä olisi pitänyt taistella kotiin. Kevättä kohti parannamme. Olen hyvin tyytyväinen Daniele Batistan suoritukseen, vaikka hän ei ole vielä aivan valmis, kun on ollut täällä vasta pari päivää.

Otteluistäntä Oriveden Sanomat valitsi joukkueiden parhaaksi Yasmine Madsenin ja OrPosta juuri joukkueeseen liittyneen ja hyvin vastaanotossa sekä puolustuksessa pelanneen Daniele Batistan.

LähiTapiolan pisteet
3 Lemos OrPo
2 Terzic HPK
1 Öhman HPK

Oriveden Ponnistus - HPK 1-3
25-18, 20-25, 23-25, 23-25
Oriveden Ponnistus: Lemos 21/+17,Lepistö 13/+9,Batista 10/+-2
HPK: Madsen 19/+15,Terzic 16/+11,Öhman 12/+4
Katsojia: 486

Ottelutilasto

Kuvat: Veli-Jussi Lietsala / OrPo

  Takaisin