Seuraa meitä somessa:

HPK ylivoimainen vastustaja LP-Vampulalle

19.10.2015

HPK (4-1) nousi naisten Mestaruusliigan kärkipaikalle kaadettuaan helposti erin 3-0 (25-17, 25-14, 25-16) maanantaina Hämeenlinnassa vierailleen LP-Vampulan (0-4). Vieraat hakevat edelleen avausvoittoaan kerättyään tähän mennessä vasta yhden sarjapisteen.

Avauserä oli vielä tasainen 16-15 -tilanteessa, mutta erän lopun kotijoukkue vei 9-2 kahden komean torjunnan alustamana.

Toista erää HPK vei alusta alkaen, kun taas kolmas erä lähti vieraiden käsistä 10-10 -tilanteesta kahdella Ilaria Maruottin ässällä.

Luca Chiappini, HPK

- Olen tyytyväinen esitykseemme. Paransimme Kuusamo-pelistä ja syöttömme oli tänään vahva. Myös torjunta, vastaanotto ja hyökkäys vastaanoton jälkeen toimi tänään hyvin.

Kai Stenius, LP-Vampula

- Ei meillä ollut kyllä mitään sanomista. Iltasen Laura oli pelaaja, joka pelasi omalla tasolla. Kyllähän meillä sama ongelma jatkuu, kun jännitys on kauheaa tossa pelaamisessa. Vastaanotto murenee joka pelissä. Paljon tekemistä varsinkin ulkomaalaisvahvistusten osalta, jotka pelaavat ammatikseen.

Pia Korhonen, HPK

- Olen tyytyväinen meidän peliin ja siihen, että parannettiin peliä pohjoisen kierroksesta. Tänään tuli kyllä tosi hyvin torjuntoja. Meillä oli myös parempi syöttö ja fiilis pelissä.

Taylor Bruns, LP-Vampula

- Meillä oli erittäin hyvä harjoituskausi, mutta emme ole vielä joukkueena saaneet samaa otetta siirrettyä runkosarjaotteluihin. Tänään peli toimi ajoittain, mutta vastustaja oli liian kova ja vastaanottomme mureni ottelun edetessä.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin kotijoukkueelta hakkuri Pia Korhonen ja vierasjoukkueelta passari Taylor Bruns.

Torjuntatilaston kärkinainen Michaela Madsen paranteli entisestään asemiaan neljällä torjunnalla ja ässätilaston ykkönen Ilaria Maruotti omaansa kahdella ässällä.

HPK kohtaa seuraavaksi sunnuntaina kotonaan Pölkky Kuusamon ja LP-Vampula kotonaan Oriveden Ponnistuksen.

HPK Korhonen 21/+18, Maruotti 11/+7, Boricheva 10/+4
LP-Vampula Hiltunen 11-1, Sow 9/+2, Mathews 7/+2
T 12-4, Ä 10-4, SV 4-4, H% 47-33, VO% 48-30
Yleisöä: 892

LähiTapiolan pisteet
3 Korhonen HPK
2 Kylmäaho HPK
1 Hiltunen LP-Vampula

Kuvat: Veli-Matti Pitkänen / HPK

HPK:n otteluraportti

Ottelutilasto

  Takaisin