Seuraa meitä somessa:

HPK:n kotivoittoputkelle jatkoa

04.12.2015

HPK otti kauden kuudennen täyden pistepotin kotikentällään, kun se kukisti perjantaina Pieksämäki Volleyn helpohkosti 3-0 (25-19, 25-15, 25-18).

Hävittyään kauden ensimmäisen erän kotonaan LiigaPlokille HPK on voittanut sen jälkeen kaikki 18 erää.

HPK (10-3) jatkaa liigan kakkospaikalla 30 pisteellä, yhdeksän perässä pelin enemmän pelannutta LP Viestiä ja kymmenen edellä seuraavina olevia LP Kangasalaa (-3 ottelua) ja WoVo Rovaniemeä (-2 ottelua).
(4-9)

HPK voitti ässäsyötöt 10-1 peräti kuuden pelaajan syötettyä ässän. Erityisissä vaikeuksissa oli liberona pelannut Heta Rissanen jollle merkittiin yhdeksän vastaanottovirhettä 27:sta eli joka kolmas.

Luca Chiappini, HPK:

- "Pelaamme paremmin joukkueena, vaikka emme vielä ole 100% kunnossa. Syöttö- ja torjuntapeli toimi hyvin. Olisimme voineet saada enemmän torjuntoja, mutta toisaalta vastustaja vastasi hyvin haasteeseen. Myös vastaanottohyökkäyksen taso oli tänään hyvä."

Satu Natunen, Pieksämäki Volley:

- "Pari erää oltiin vähän vastaanoton kanssa pinteessä, mutta kolmanteen saatiin sitä parannettua. HPK on vahva joukkue ja täytyy onnistua 110% itse, että täältä pisteitä ja eriä ottaa. Kyllä ottelun aikana oli hyviäkin hetkiä. Kuitenkin ajatus oman pelin kehittämisessä ja mennään eteenpäin niissä omissa realiteeteissa ja raameissa."

Michaela Madsen, HPK:

- "Meillä oli tänään keskittyminen hyvä ja pystyttiin pitämään oma peli kasassa. Oli vahva peli alla ja tähän peliin oli hyvä lähteä. Parannettiin vastaanottoa ja passari pääsi hyvin pyörittämään peliä. Kun torjuntaa ei ollut edessä, niin pääsi mättämään aika hyvin palloa kenttään."

Outi Polso, Pieksämäki Volley:

- "Totesin toisen erän jälkeen, että voitettiin pitkät pallot ja hävittiin lyhyet. Jos päästiin jauhamaan niin pärjättiin hyvin, mutta harmittavan paljon tuli omia virheitä. Vastustaja tappoi kyllä tehokkaasti hyökkäyksiä. Vastaanotto kyllä parani reippaasti pelin aikana, mutta kyllähän noissa torjunnoissa ja omissa virheissä aika selkeä ero on."

Otteluisäntä Hattulan kunta valitsi kotijoukkueen parhaaksi pelaajaksi keskitorjuja Michaela Madsenin ja vierasjoukkueen parhaaksi pelaajaksi yleispelaaja Yana Shevchukin.

HPK Burdine 15/+11, Korhonen 15/+10, Madsen 14/+14
Pieksämäki Shevchuk 11/+8, Kärkkäinen 8/+2, Hollas 7/+6

Yleisöä 368
T 12-1, Ä 10-1, SV 3-2, H% 43-37, VO% 60-43

LähiTapiolan pisteet:
3 Kylmäaho HPK
2 Burdine HPK
1 Madsen HPK

Ottelutilasto

  Takaisin