Seuraa meitä somessa:

Huima kolmituntinen päättyi kotijuhliin Raisiossa

11.02.2022

Pitkästä aikaa yleisön edessä pelattu pitkä ja tasainen Mestaruusliiga kamppailu Team Lakkapäätä vastaan päättyi lopulta yli kolmen tunnin taistelun jälkeen Loimun voittoon Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa, kun isännät tuulettelivat tulostaulun osoittaessa lukemia 3-2 (27-29, 25-20, 25-21, 26-28, 15-13).

Tasainen ja vaiherikas ottelu ei jättänyt yleisöä kylmäksi, vaan voitto ratkesi vasta viidennen erän viimeisissä palloissa. Voittoa juhlineen Loimun avainpelaajia oli vaihdosta loukkaantuneen Kristaps Smitsin tilalle päässyt Väinö Rahko.

Otteluisäntä Mehiläinen palkitsi joukkueiden parhaiksi pelaajiksi isänniltä hakkuri Ali Fazlin ja vierailta passari Lasse Jäntin. Ottelun ProLibero oli Loimun Kyle Dagostino.

Fredric Gustavsson, Team Lakkapää:

- Tiukka ja pitkä peli ja kaikilla on vähän kaikenlaista pelin aikana, mutta tilanteeseen nähden pelasimme hyvin. Piste oli tärkeä meille.

Luis Salgado, Team Lakkapää:

- Olen ylpeä pojista ja taistelusta. Yritämme tietysti aina voittaa, mutta olemme rakentaneet tätä joukkuetta vielä viime kuukaudet, joten olemme hyvässä rakentamisvaiheessa.

Eetu Mäki, Loimu:

- Tuntui hyvältä pelata ja oli aika hyvä ilme Kerttulassa.

Aitor Barreros, Loimu:

- Meillä ei ollut pelirytmiä koronan ja pelitauon vuoksi ja se näkyi alussa. Toisen erän alusta homma lähti toimimaan, mutta sitten tuli Kristapsin olkapääongelmat. Neljännessä erässä olimme jo voittamassa ottelua, mutta heidän keskipelaajan loukkaantuminen muutti ottelun kulkua. Viidennessä erässä saimme pidettyä hermomme kurissa.

Loimu - Team Lakkapää 3-2
27-29, 25-20, 25-21, 26-28, 15-13
Koti:Fazli 23/+11,Einisamarein 12/+8,Pozo Hernandez 11/-1
Vieras:Gustavsson 29/+11,Aponza 24/+11,Berg 8/+7

Joukkueiden MVP:t
Ali Fazli, Loimu
Lasse Jäntti, Team Lakkapää

PROlibero
Dagostino, Loimu

Ottelutilasto

  Takaisin