Seuraa meitä somessa:

Hurrikaani uusi Loimun kurituksen

31.10.2016

Hurrikaani-Loimaa otti viikon tauon jälkeen toisen yhtä selvän voiton Raision Loimusta ja takaa edelleen ilman erätappioita Mestaruusliigassa.

Hurrikaani löi aikakirjoihin lopputuloksen 3-0 825-12, 25-16, 25-23). Hurrikaanin tili on siis neljästä ottelusta neljä voittoa erin 12-0, kun taas Loimu on kolmen pelin jälkeen pisteittä eränumeroin 1-9.

Hurrikaani dominioi kahta ensimmäistä erää täysin, mutta kolmannessa Loimu sai jo keskipelinsä kautta hommaa toimimaan. Hurrikaani jatkoi hyvin myös päätöserässä ja se riitti kotivoittoon kolmessa erässä.

Harrison Peacock käytti nätistä koko arsenaaliaan ja arsenaalihan on tällä hetkellä todella vahva. Oivaset takoivat palloa kovalla kädellä niin syötössä kuin hyökkäyksessä, Luke Smith vakuutti erityisesti kutospaikalta ja Tomi Mutka sekä Tuomas Koppanen tukivat mainiosti omissa rooleissaan. Lisäksi libero Jesse Mäntylä oli jälleen tutun kova.

Loimun keskipelaajat Mike Marshman (7/+7) ja Karri Sihvonen (6/+3) olivat Ville Junturan avittamana vieraiden parhaat. Michael Chemos (12/+3) paransi loppua kohden ollen vielä päätöserän alussakin miinukella. Yleispelaajien tehot 13/-5 sen sijaan eivät riitä kovempaan tulokseen.

Lauri Rantanen, Hurrikaanin päävalmentaja:

- Saatiin pidettyä oma suoritus kasassa kahdessa ekassa erässä, joissa dominoimme peliä omilla syötöillämme. Vaikka ässiä ei tullutkaan, olivat syötöt riittävän tehokkaita ja ennen kaikkea teimme vähän virheitä. Kolmas erä sitten samanlainen kuin Raisiossa. Onneksi Tuomas Koppanen nousi tärkeillä hetkillä esiin.

Dragan Mihailovic, Loimun päävalmentaja:

- Onnittelut ja täysi tunnustus Hurrikaanille. Eivät antaneet meille oikeastaan mahdollisuuksiakaan voittaa tätä peliä. Toisaalta tällaiset pelit ovat meille tärkeitä, kun saamme pelata näin kovaa joukkuetta vastaan. Silloin meidän puutteemme paljastuvat helposti. Tällä hetkellä meillä on isoimmat ongelmat vastaanotossa.

Mike Marshman (Loimun paras):

- Samoin pelattiin kuin Raisiossakin. Hurrikaani tuli peliin kovalla sykkeellä, ja muutenkin täällä hallissa oli energinen tunnelma. Olisimme halunneet antaa paremman vastuksen Hurrikaanille tämän hienon yleisön edessä.

Mikko Oivanen (Hurrikaanin paras):

- Aloitimme vahvasti, ja Loimu teki vastaavasti virheitä. Kolmas erä osoitti, että Loimukin pystyy parempaan, ja he pistivät meidät lujille. Olemme pelanneet koko alkukauden ajankohtaan nähden melko valmista peliä. Toki vielä on parannettavaakin.

Joukkueiden parhaina palkitut
Hurrikaani: Mikko Oivanen
Loimu: Mike Marshman

LähiTapiolan pisteet:
3 Mi.Oivanen Hurrikaani
2 Mäntylä Hurrikaani
1 Mutka Hurrikaani

Hurrikaani: Mi.Oivanen 15/+11, Smith 14/+10, Ma.Oivanen 11/+7
Loimu: Chemos 12/+3, Marttila 8/0, Marshman 7/+7
T 11-6, Ä 4-2, SV 6-7, H% 55-41, VO% 65-48

Juuso Riponiemen ottelukuvat

Ottelutilasto

  Takaisin