Seuraa meitä somessa:

Hurrikaanille kauden toinen kotitappio Savon toimesta

13.02.2024

Hurrikaani- Loimaa hävisi toisen kerran kotipelin kuluvan kauden aikana. Kotitappion tuotti hallitseva Suomen cup- mestari Savo Volley, joka esiintyi Loimaan tiistai- illassa rohkeasti ja itsevarmasti. Kun Hurrikaani ei saanut missään vaiheessa ottelua syöttöpelaamista tuttuun tapaan käyntiin, pääsi Kevin Rodriguez pyörittämään peliä monipuolisesti.

Joonas Jokela oli kentän kuningas 28 pisteellä ja neljällä ässällä. Jokela teki mm. Savon neljä viimeistä pistettä viitoserässä hyökkäämällä- Sen lisäksi Michael Michelau onnistui hyvin, mikä piti Hurrikaanin torjunnan kiireisenä.

Isänniltä tammikuun pelaajaksi valittu Greg Petty (26pist.) oli vahva, mutta syöttöpeli ei amerikkalaiseltakaan ollut ihan tikissä.

Tapio Toiviainen, Savo Volley:

- Tuntuu hyvälle. Kevät tulee ja peli alkaa kulkemaan. Tällä hetkellä meidän tulokset näyttävät hyvälle. Meillä on jatkossakin luvassa kovia pelejä, huomenna heti Akaa- Volley.

Nooa Marttila, Hurrikaani:

- Tänään oli ihan laadukas peli ja pienet erot. Santeri (Välimaa) pelasi tänäänkin hyvin ja monipuolisesti. Joensuuhun lähdetään sunnuntai- aamuna voitto mielessä.

Olli Kuoksa, Hurrikaani:

- Savo oli parempi tänään. Huomasi, että kaveri pelaa kovalla itseluottamuksella ja on selvästi hyvässä flowssa. Molemmilta joukkueilla oli tänään kovat hyökkäystehot.

Timo Tolvanen, Savo:

- Vierasvoitto tyydyttää totta kai. Samoin se, että meidän peli on kehittynyt ja näytti tänäänkin hyvälle. Vaikka kolmas erä meni meiltä täysin ohi, ei laitettu päätä pensaaseen. Syöttö- ja vastaanottopelissä pärjättiin, mutta torjuntapelissä on vielä parannettavaa.

MVP:t
Nooa Marttila, Hurrikaani
Tapio Toiviiainen, Savo Volley

PROlibero
Miro Rasinperä, Savo Volley

Katsojia 794

Ottelukuvat

Ottelutilasto

  Takaisin