Seuraa meitä somessa:

Iina Andrikopoulou LP Kangasalan hakkuriksi

12.07.2023

LP Kangasalan joukkue sai toivotun täydennyksen kun 12. pelaajaksi kiinnitetiin kovakätinen Iina Andrikopoulou. Iina liittyi joukkueeseen jo viime kaudella, mutta keväällä terveyshaasteet estivät vielä täysipainoisen pelaamisen ja treenaamisen.

– Iinan sopimus herättää loistavia ajatuksia. Latu on auki vaikka kuinka pitkälle. Hän näytti jo ennen sairastumistaan olevansa kova tekijä liigatasolle. Niinpä on perusteltua odottaa hyvää kautta, Kangasalan valmentaja Arttu Keränen iloitsi.

Andrikopoulou johdatti LP Viestin Suomen mestariksi 2021 ja voitti pistepörssin kaudella 2021–22.

Hienot otteet poikivat ammattilaissopimuksen Ranskaan. Loppujen lopuksi se piti kuitenkin purkaa koronan jälkioireiden takia. Andrikopoulou kärsi niistä vuoden päivät ja menetti käytännössä koko viime kauden.

– Kun tilanne on nyt normalisoitunut, Iinan tavoitteet ovat taas aika korkealla. Toivottavasti pystymme auttamaan toinen toisiamme, Keränen tuumi.

Iinalla on kova tahto palata kentälle pitkän tauon jälkeen.

– Tavoitteena on pysyä kunnossa ja auttaa joukkuetta enemmän kuin viime kaudella.

Sinänsä jatkopäätös oli helppo.

– Tuntui luontevalta jatkaa Kangasalla, koska ympyrät tulivat tutuiksi kevään mittaan. Pääsemme jatkamaan valmennuksen kanssa siitä, mihin viime keväänä jäimme, Andrikopoulou kertoo.

Andrikopoulou on Kangasalan kahdestoista ja näillä näkymin viimeinen sopimuspelaaja. Viime vuosien kestomenestyjä
lähtee tulevaan kauteen puhtaasti kotimaisin voimin.

– Kokoonpano on oman ja seuran ideologian mukainen. Olemme saaneet kokoon kilpailukykyisen joukkueen ilman ulkomaalaispelaajia. Olo on aika luottavainen, Keränen kuvaili.

  Takaisin