Seuraa meitä somessa:

Jalonen jatkaa ja Luntamo täydentää LP Kangasalan passarikaksikon

31.05.2022

Kaudella 21-22 joukkueemme finaaleihin ja siellä seitsemänteen peliin asti johdattanut passari Emmi Jalonen on tehnyt jatkosopimuksen LP Kangasalan kanssa. 22-vuotias ja 173 cm pitkä passari aloittaa Kangasalla jo viidennen kautensa.

Ylöjärven Ryhdin kasvatti on ottanut isoja kehitysaskelia viime vuosina ja niitä on tulevalla kaudella luvassa lisää. Hänet valittiin myös naisten maajoukkueryhmään.

Emmi Jalonen: ”Tosi hyvillä fiiliksillä uutta kautta kohti. Viides kausi lähtee nyt käyntiin Kangasalla ja loppujen lopuksi päätös jatkamisesta tutussa paikassa oli helppo. Täällä asiat toimii hyvin ja tietää, että pääsee työskentelemään mahtavien ihmisten kanssa joka päivä.”

23-vuotias passari Nea Luntamo liittyy LP Kangasalan joukkueeseen. 178 cm pitkä Luntamo on Raision Loimun kasvatti on monelle tuttu kasvo Mestaruusliigasta pelattuaan viimeiset kolme kautta Oriveden Ponnistuksessa ollen siellä joukkueen vahva johtaja. Myös Nea on valittu kesän maajoukkueryhmään.

Nea Luntamo: ”Odotan innolla pääsyä Artun valmennukseen ja omaa kehittymistä pelaajana. Kaudesta on kovat odotukset erittäin tasokkaassa joukkueessa ottaen huomioon viimekausien menestyksen. Mukava myös päästä tutustumaan uusiin joukkuekavereihin.”

  Takaisin