JymyVolley haki todella tärkeät pisteet Pihtiputaalta

28.12.2021

LiigaPloki - JymyVolley 1-3 17-25, 25-22, 15-25, 20-25

Lyhyt joulutaukokaan ei tuonut toivottua apua LiigaPlokin vaikeaan jaksoon, kun JymyVolley haki tärkeät sarjapisteet Pihtiputaalta. JymyVolley hallitsi kamppailua varmemmalla peliotteella pihtiputaalaisten pelin hakiessa edelleenkin valmistumista. Nurmolaisten Diana Lundvall keräsi korkeimman pistesaldon 23 (+16) ja sai hyvää tukea Riikka Valkoselta 18 (+9). LiigaPlokin hakkuri Anna Yefremenkon saldo oli 19 (+12). Nurmolaiset pelasivat joukkueena paremmin eikä LiigaPloki päässyt kuskin paikalle oikein missään vaiheessa. Toinen erä näytti sekin menevän Jymylle, mutta kotijoukkue sai ratkaistua sen edukseen Sydney Wetterstromin vahvalla syöttövuorolla.

Kolmatta erää LiigaPloki johti jo 11-8, mutta tasatilanteen 13-13 jälkeen kotijoukkue hukkasi konseptinsa täydellisesti, eikä saanut loppuerään kun kaksi lisäpistettä.

Neljännessä erässä mentiin tasatahtiin 20-21 tilanteeseen, mutta Lundvallin vahvat nelospaikan hyökkäykset käänsivät ottelun lopullisesti JymyVolleyn voitoksi.

Päävalmentaja Mikko Pesonen, LiigaPloki

- Vastustaja oli kaikilla osa-alueilla meitä napsun verran parempi. Päivän kunto ratkaisee näissä keskikastin joukkueiden välisissä kohtaamisissa.

Päävalmentaja Kari Raatikainen, Jymy Volley
-Mukava voitto. Erityisesti hyökkäyspelissä onnistuttiin hyvin. Hyvä vastaanotto loi hyvän pohjan hyökkäyspelille. Puolustettiin tänään hyvin. Tänään saimme hyvin pimennettyä Sydney Wetterstromin vahvan hyökkäyspelin. Meiltä tasaisempi esitys tänään.

LiigaPloki, Venla Pirinen

-Meillä oli joitakin hyviä juttuja, mutta paljon jäi parannettavaa. Ei päästy omalle tasolle oikein missään vaiheessa. Joulutauko vaikutti ettei saatu kovin montaa treeniä alle.

Jymy Volley, Riikka Valkonen

- Peli maistui ja on hyvä päättää vuosi tähän. Vastaanotto toimi ja sen myötä päästiin hyökkäämään monelta osa-alueelta. Joukkueiden hyökkäysvirhemäärässä on selkeä ero (LiigaPloki 19 vs Jymy Volley 7).

LiigaPloki - JymyVolley 1-3
17-25, 25-22, 15-25, 20-25
Koti:Yefremenko 19/+12,Wetterstro 13/+3,Vehmanen 7/+2
Vieras:Lundvall 23/+16,Valkonen 18/+9,Salminen 12/+7
Ässät 4-6, syöttövirheet 8-13, torjunnat 8-10, hyökkäys% 38-43, vastaanotto% 47-51