Seuraa meitä somessa:

JymyVolleyn keskitorjujakolmikko kasassa

17.07.2024

Lentopallon naisten Mestaruusliigaa pelaava JymyVolley täydentää joukkuettaan kolmannella keskitorjujalla. 190-senttinen Morgan Bossler tulee joukkueeseen Van Horne -nimisestä kaupungista Yhdysvaltojen Iowasta.

- Olen pelannut lentopalloa 11-vuotiaasta, ja alkamassa on neljäs kauteni ammattilaisena, 24-vuotias Bossler kertoo.

Kotimaassaan Bossler on pelannut sekä Iowassa että Winthropin yliopistossa Etelä-Carolinassa. Tähänastisen ammattilaisuransa hän on pelannut sekä Perussa että Albaniassa.

Bossler löysi paikkansa keskitorjujana heti uransa alussa, ja syykin siihen on selvä. Hän kertoo olleensa jokaisen joukkueensa pisin pelaaja. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö hän olisi halunnut ottaa haltuunsa myös muita pelipaikkoja.

- Olen vahva torjunnoissa ja hyökkäyksessä, mutta olen tehnyt paljon töitä niin vastaanoton, passaamisen kuin syötönkin kanssa. Minusta on tärkeää, että olen pelaajana monipuolinen.

Bossler kertoo haaveilleensa pitkään pelaamisesta Suomessa. Hänellä on useita tuttuja pelaajia, jotka ovat pelanneet ja menestyneet täällä hyvin.

- Suomalaisen lentopallon taso on korkeampi kuin niissä maissa, joissa olen tähän mennessä pelannut. Odotan kauden alkua jännityksellä, ja olen jo aloittanut tutustumaan sekä Suomeen että suomalaiseen kulttuuriin, Bossler paljastaa.

Pelaajana Bossler sanoo olevansa erittäin kilpailuhenkinen ja lajille omistautunut.

- Teen aina kaikkeni auttaakseni joukkuetta voittoon. Odotan innoissani, että pääsen tutustumaan niin joukkueeseen kuin Nurmoon ja Suomeen ylipäänsä.

JymyVolleyn kaksi muuta keskitorjujaa ovat Michaela Bajnokovà ja Emilia Tyynismaa.

  Takaisin