Seuraa meitä somessa:

Kaislasalo mätti pisteet Loimulle

26.10.2018

Samuli Kaislasalo oli käänteen tekevä pelaaja Kerttulan illassa perjantaina, kun Raision Loimu nappasi pisteet Ettalta.

Raisiossa kohtasi perjantaina illalla viiden ottelun voittoputkessa ollut Etta ja kahden ottelun voittoputkessa ollut isäntäjoukkue Loimu. Toisella oli siis luvassa putken katkeaminen ja tämän joutui neljän erän kiihkeän kamppailun jälkeen kokemaan oululaisvieraat. Ottelun loppunumeroiksi kirjattiin Loimulle 3-1 (25-22, 18-25, 25-21, 25-19). Ottelun kiistaton ykköstähti oli Loimun hakkuri Samuli Kaislasalo, joka otti joukkueensa reppuselkään kolmannessa erässä ja johdatti oranssipaidat täyden kolmen pisteen voittoon.

Ottelun paras pistemies oli Samuli Kaislasalo, joka teki 28 pistettä tehoin +18. Kaislasalon viimeisen erän pistesaldo oli komeasti 13. Ruotsalaisyleispelaaja Viktor Lindberg tuki hyvin 16 pisteellä. Ettan paras pistemies oli vaihdosta aloittanut hakkuri Joonas Jokela, joka teki 19 pistettä tehoin +13. Ettan parhaaksi palkittiin kuitenkin keskitorjuja Markus Väisänen, joka teki 14 pistettä tehoin +12. Ettan vastaanotto oli läpi ottelun Loimua parempaa, mutta muilla osa-alueilla isännät vetivät pidemmän korren.

Ottelussa nähtiin kiihkeää taistelua niin kentällä kuin myös rajojen ulkopuolella, kun tunteella peleissä mukana olevat päävalmentajat Christophe Achten ja Olli Kuoksa kävivät omaa sanallista kamppailuaan.

Markus Väisänen, Etta:

- Harmittaa se mistä ollaan paljon puhuttu, eli tuo meidän eka erä. Oikeastaan joka ottelussa on päästetty vastustaja karkumatkalle ja sitten on työmaa kuroa kiinni. Aikaisemmissa peleissä ollaan saatu kurottua, mutta tänään ei. Toisessa erässä saatiin syötöllä vastaanotto Loimulta rikki. Loput erät oli aika kärsivällistä molemmilta ja puolustettiin paljon. Loimu veti sitten pallot alas, kun meillä jäi kuti piippuun.

Samuli Kaislasalo, Loimu:

- Loppua kohden pelattiin niin kuin on nyt harjoiteltu, eli hyvällä tasolla ja vähillä virheillä.

Olli Kuoksa, Etta:

- Pelattiin neljä erää lentopalloa ja Kaislasalo ratkaisi pelin. Meidän ominaisuus näkyy olevan tällä kaudella se että meidän täytyy rähmiä ensimmäinen erä. Kaikki kunnia Loimulle. Hienosi pelasivat ja löysivät kuumat passarit ja muut pelaajat. En halua jossitella.
Sellaista se on että valmentajilla kipinät lentelee välillä. Sitten halataan nätisti aina kun peli loppuu. Toivottavasti yleisö viihtyi.

Ari-Heikki Kulmala, Loimu:

- Kaksi ensimmäistä erää pelattiin vähän käsijarru päällä ja syöttö oli heikohkoa. kahteen viimeiseen erään saatiin mukavasti side-outin tehoa parannettua ja päästiin ihan mukaviin lukemiin. Kolmannen erän lopussa Samuli Kaislasalo otti koko joukkueen reppuselkään. Puolustuksen jälkeinen hyökkäys oli tänään erityisen hyvää.

Ottelun parhaat pelaajat:
Etta: Markus Väisänen
Loimu: Samuli Kaislasalo

Raision Loimu - Etta 3-1

25-22, 28-25, 25-21, 25-19
Loimu: Kaislasalo 28/+18, Lindberg 16/+9, Rumpunen 11/+3
Etta: Jokela 19/+13, Väisänen 14/+12, Pennanen 11/+5

LähiTapiolan pisteet
3 Kaislasalo Loimu
2 Lindberg Loimu
1 Väisänen Etta

Ottelutilasto

Kuvat: Tuomas Pelto / Loimu

  Takaisin