Seuraa meitä somessa:

Kantokoski täydensi JymyVolleyn joukkueen

24.07.2024

Lentopallon naisten mestaruusliigaa pelaava JymyVolley sai paketin kasaan, kun jo viime kaudella liigadebyyttinsä tehnyt Aino Kantokoski allekirjoitti sopimuksen seuran kanssa. 179-senttinen Kantokoski tulee joukkueeseen yleispelaajan tontille sopimuksella 1+1.

- Laadukkaat kesäharjoitukset sekä Jukan (Tuovinen) jatkaminen valmentajana vaikuttivat päätökseeni. Saan yhdistettyä hyvin harjoittelun, pelaamisen sekä opinnot Seinäjoen lukiossa, hän taustoittaa.

17-vuotias Kantokoski on tyytyväinen ensimmäiseen kauden panokseensa liigassa. Hän pelasi kehityspelaajan statuksella, pääasiassa keskitorjujan ja hakkurin tontilla.

- Pelasin enimmäkseen naisten 1-sarjaa, mistä oli tarkoitus hakea kokemusta uudella pelipaikalla. Samalla sain hyvän tuntuman pelaamisesta aikuisten sarjassa ja Mestaruusliigassa.

Alkavan kauden päätavoitteeksi Kantokoski nostaa peliajan lisäämisen liigapeleissä.

- Kokonaisvaltainen kehittyminen pelaajana on tärkeää, ja haluan haastaa peliaikaa yleispelaajana, hän toteaa.

Kantokoski on Jymyn omia kasvatteja. Hän on pelannut lentopalloa 5-vuotiaasta, ja pelasi päättyvällä kaudella aikuisjoukkueiden lisäksi sekä Nurmon Jymyn SM-kultaa voittaneessa B-tyttöjen että SM-hopealle yltäneessä A-tyttöjen joukkueessa. Kantokoski on kuulunut myös U18-tyttöjen maajoukkuerinkiin.

  Takaisin