Seuraa meitä somessa:

Kolme nuorta savolaista LEKA:an

08.07.2015

LEKA Volley on solminut kolme uutta pelaajasopimusta. Nuoret savolaiset Lasse Jäntti, Teemu Silventoinen sekä Juhani Hakala siirtyvät LEKA:an.

Lasse Jäntti
#2 Lasse Jäntti, passari (182 cm, 325 cm ulottuvuus)

Puijo Wolleyn kasvatti Lasse Jäntti on joukkueen kakkos-passari. Sopimuksen pituus 2+2 vuotta. Lasse on vasta 17-vuotias, mutta omaa jo hyvän fysiikan. "Jäntti on ominaisuuksiltaan voittava ja johtava passari; taitava, kylmä- ja omapäinen", kertoo päävalmentaja Lauri Hakala.

Teemu Silventoinen
#8 Teemu Silventoinen, libero/yleispelaaja (186 cm, 335 cm ulottuvuus)

19-vuotias Teemu Silventoinen saapuu Savonlinnasta Kuopioon. Erittäin taitava, East Volleyn kasvatti Silventoinen tulee liberon tai yleispelaajan tontille. Sopimuksen pituus on 1+1 vuotta. "Odotamme Silventoiselta vahvaa esiintuloa tulevalla kaudella. Häntä voimme käyttää useammassa roolissa", jatkaa Hakala.

Juhani Hakala
#7 Juhani Hakala, libero (178 cm, 310 cm ulottuvuus)

24-vuotias Juhani Hakala tulee 1-vuotisella sopimuksella LEKA Volleyhin. Näyttöhaluja uhkuva Hakala on toinen joukkueen liberoista. Hän saapuu LEKA:an naapuriseura Samposta. "Meillä on kaksi hyvää vaihtoehtoa liberon tontille ja saamme tulevalle kaudelle hyvää kilpailua sinne", iloitsee Hakala.

  Takaisin