Seuraa meitä somessa:

Korson Vedon liigajoukkueeseen täydennystä

17.09.2015

KoVe on solminut pelaajasopimukset passari Akseli Haltian, libero/yleispelaaja Patrik Ovaskan ja keskitorjuja Nuutti Niinivaaran kanssa.

Korson Vedon 13-miehinen joukkue on valmis 27.9. alkavaan Mestaruusliigaan.

Kakkosvalmentajaksi saapuu 459 ottelun pituisen uran liigassa pelannut Juha Kattelus. Keskitorjunnan erikoismies Kattelus pelasi pitkällä liigaurallaan Poliisien Palloseurassa, Keski-Savon Paterissa ja Korson Vedossa vuosina 1990-2005.

Akseli Haltia 21 vuotta, passari, 190 cm 
Loimaan Jankon kasvatti Haltia on voittanut juniorivuosinaan C-pojissa kaksi , B-pojissa kaksi ja A-pojissa yhden SM-hopean. Vuosina 2012-13 Haltia pelasi miesten 1-sarjaa Liedon Parmassa, 13-14 kävi auttamassa Loimaan Jankon nousua 2-sarjasta 1-sarjaan ja viime kauden pelasi Jankossa 1-sarjaa. 
- Odotan mielenkiinnolla tulevaa kautta Korson Vedossa. Treeneissä tekeminen on ollut hyvällä tasolla ja uskon joukkueen taistelevan hyvistä sijoituksista tulevalla kaudella. Toivottavasti yleisö löytää kaudella katsomoihin ja saadaan halliin kunnon meininki.

Patrik Ovaska 18 vuotta, libero/yleispelaaja, 188 cm
Lohjalaisen Hongiston Tarmon kasvatti Ovaska on siirtynyt vuoden Vihdin Lentopallossa pelatun juniorikauden jälkeen Keimolan Kaikuun ja saavuttanut siellä C-pojissa kaksi SM-pronssia, B-pojissa yhden SM-pronssin ja kaksi hopeaa sekä viime kaudella A-poikien SM-kultaa. Kuortaneen Urheiluopiston joukkueissa Ovaska on pelannut aikuisten tasolla ensimmäisen kauden 2- ja viime kauden 1-sarjaa, ja kuulunut ikäluokkansa juniorimaajoukkueeseen. Beach Volleyssa Ovaska on saavuttanut yhden pronssisen ja yhden hopeisen SM-mitalin.

Nuutti Niinivaara 17 vuotta, keskitorjuja, 198 cm
Keimolan Kaikussa juniorina aloittanut Nuutti Niinivaara on saavuttanut C-poikaikäisenä SM-pronssia ja hopeaa, B-pojissa SM-hopeaa ja aluejoukkueiden SM-pronssia. Beach Volleyn puolella mennyt kesä tuotti alle 18-vuotiaiden SM-pronssia. KoVen nuorekkaalla joukkueella on kasassa kolmetoista pelaajaa, joita peräti kahdeksan on 21-vuotiaita ja kolme alle 20-vuotista, joukkueen keski-ikä on 21,4 vuotta. Ainoa ennen 90-lukua syntynyt pelaaja on vuonna -84 syntynyt Toni Kankaanpää.

Mestaruusliigan nuorimmalla joukkueella miesten sarjaan lähtevä Korson Veto on saanut hyvää apua erinomaista juniorityötä tekevältä ja huippuluokan junioreita tuottavalta vantaalaisseura Keimolan Kaikulta, jossa Lentopalloliiton vuonna 2012 vuoden juniorivalmentajaksi palkittu Teuvo Nikkinen on valmentanut useita eri ikäluokkien joukkueita Suomen huipulle kaikenvärisille mitaleille ja lukuisia pelaajia eri ikäluokkien maajoukkueisiin. Tulevalla kaudella neljä Keimolan Kaikun juniorimyllyn kautta miesten tasolle noussutta pelaajaa kuuluu Korson Vedon liigajoukkueeseen.

  Takaisin