Seuraa meitä somessa:

Kreikkalainen Alvi Shurdhi vahvistamaan PerPon yleispelaajaosastoa.

12.07.2022

Viime kaudella Englannin superliigaa IBB Polonia Lontoossa pelannut yleispelaaja Alvi Shurdhi pakkaa matkalaukkunsa ja suuntaa kohti pohjoista Perungan Poikien riveihin.

Joukkueen rakentelu on vielä vahvasti käynnissä, mutta olemme taipumassa pikkuhiljaa jo loppusuoralle. Yleispelaajaosastolle lähettiinkin hankkimaan tukea ulkomailta ja sitä myös saatiin Kreikan suunnalta.

189-senttinen ja 27-vuotias yleispelaaja on kerennyt nähdä lentopallomaailmaa pelaamalla kotimaansa ykkössarjassa Panathinaikosissa, voittamalla Saksan CV Mitteldeutschlandissa 2.bundesliigan mestaruuden ja pelaamalla viime kaudella IBB Polonian riveissä myös mestarien liigaa sekä CEV Cupia. Hänelle on myös naapurimaan Ruotsin kentätkin tuttuja vajaan kauden verran ennen koronaa Lingköping VC:n riveissä.

Shurdhillä on kokemuksesta huolimatta kova halu kehittyä pelaajana ja auttaa meidän joukkuetta pääsemään eteenpäin tavoitteissaan. Myös uudelta kotikaupungiltaan hän odottaa paljon.

“Olen todella iloinen päästessäni mukaan PerPo:on ja etenkin tutustua uuteen maahan sekä Rovaniemen kaupunkiin.” , Alvi odottaa

Me saamme hänestä joukkueeseen todella intohimoisen pelaajan joka tilanteeseen kentällä. Hän on nopea pelaaja etenkin hyökkäyksissä ja hän tuo varmuutta myös vastaanottopelaamiseen. Voimme hyvinkin nähdä häneltä myös vaikeita ja monipuolisia aloitussyöttöjä. Voidaan sanoa, että ihanteellinen yleispelaaja joukkueellemme.

PerPon viestintä / Henry Kestilä

  Takaisin