Seuraa meitä somessa:

Kumman mitaliputki jatkuu kultaisena?

08.04.2015

Kokkolan Tiikerit ja Hurrikaani-Loimaa lähtevät metsästämään kirkkaimpia mitaleja lentopallon miesten Mestaruusliigassa. Finaalipelit alkavat ensi lauantaina Kokkolassa.

Koko finaali-info nähtävissä YouTube kanavallamme

Finaalien tietopaketti

Molemmilla joukkueilla on mitaleja edellisiltä kausilta, mutta kumpi kirkastaa värin kultaiseksi? Hurrikaanilla on SM-hopeaa vuosilta 2012 ja 2013 sekä pronssia 2014. Tiikerit voitti kultaa 2013 ja hopeaa 2014 Vammalan Lentopallon vietyä silloin mestaruuden.

Sekä Tiikerit että Hurrikaani pelaavat finaalit eri hallissa kuin liigan aiemmat kotipelinsä. Tiikerit pelaa Kokkolan jäähallissa ja Hurrikaani Salohallissa.

- Kokkolan jäähalli on ollut meille hyvä paikka pelata, hyvä kotihalli finaaleihin, Tiikereiden valmentaja Tommi Tiilikainen sanoo.

- Odotukset finaaleista ovat tietysti, että voitetaan mestaruus. Kausi on mennyt tosi nopeasti ja meillä on tapahtunut paljon kauden aikana. Onneksi kaverit ovat nyt pysyneet aika terveinä. Nyt on ladattu kaikki paukut kun finaaleja kohti mennään.

Hurrikaanin valmentaja Ville Kakko ei myöskään pidä huonona asiana pelata finaalien kotipelit vieraassa paikassa, Salohallissa.

- Ihan samalla tavalla lähdetään finaaleihin Salohallissa kuin aiempiinkin kotipeleihin. Salossa saadaan halliin mahtumaan hyvin porukkaa. Välierissä Loimaan halli alkoi jo olla liian pieni.

- Juna on jatkanut hyvin matkaa ja vauhti on vain kiihtynyt. Matkan varrelle on mahtunut kaikenlaista. Nyt kun ollaan finaaleissa, niin sitä toivoo, ettei kausi loppuisi ollenkaan. Nautitaan tästä nyt, Kakko sanoo.

Passarit veikkaavat tiukkoja finaaleja

Kummankin finaalijoukkueen ykköspassarit olivat paikalla tiedotustilaisuudessa Helsingissä keskiviikkona.

- Meillä on ollut todella tiukkoja taisteluja tämän kevään pudotuspeleissä ja uskon että ne jatkuvat tiukkoina edelleen, Hurrikaanin Kalle Määttä sanoo ja arvelee, että siitä on heille vain hyötyä, että alla on jo monta tiukkaa ottelua.

- Meidän pelaajista jokainen vuorollaan on onnistunut peleissä. Kun kaikki onnistuvat, niin me voidaan voittaa Tiikerit finaaleissa.

Tiikereiden yhdysvaltalaispassari Steven Kehoe odottaa jo innolla, että pääsee pelaamaan.

- Näistä finaaleista tulee varmasti kova taistelu. Me olemme pelanneet pudotuspeleissä hyvää lentopalloa, mutta vastustajille kaikki kunnia. He pelasivat myös hyvin.

- Lelu (Olli-Pekka Ojansivu) on tietysti meille tärkeä pelaaja pisteiden tekijänä, mutta kaikki muutkin tekevät oman osuutensa ja jokaisella on oma tärkeä roolinsa, Kehoe sanoo.

Loppuottelut
La 11.4. klo 13.00 Tiikerit - Hurrikaani (Kokkola)
Ti 14.4. klo 18.30 Hurrikaani - Tiikerit (Salo)
Ke 15.4. klo 18.00 Hurrikaani - Tiikerit (Salo)
La 18.4. klo 17.00 Tiikerit - Hurrikaani (Kokkola)
Tarvittaessa
Su 19.4. klo 17.00 Tiikerit - Hurrikaani (Kokkola)
To 23.4. klo 18.30 Hurrikaani - Tiikerit (Salo)
Su 26.4. klo 17.00 Tiikerit - Hurrikaani (Kokkola)

Pronssiottelut
Pe 10.4. klo 18.30 Vammalan Lentopallo - Raision Loimu (Sastamala)
La 11.4. klo 17.00 Loimu - VaLePa (Raisio)
Tarvittaessa
Ke 15.4. klo 18.30 VaLePa - Loimu (Sastamala)

  Takaisin