Seuraa meitä somessa:

LEKA Battlea voi seurata myös netissä

04.11.2016

Viime kaudella komean uuden Mestaruusliigan runkosarjan katsojaennätyksen (2963) tehnyt LEKA Battle järjestetään nyt toisen kerran lauantaina 5.11. klo 17.00 Kuopio-hallissa, entistä isompana tietenkin.

Tapahtuma tavoittelee yhteensä 10000 katsojaa niin paikan päälle kuin Kepit.TV-kotikatsomoihin.

Ottelussa on panoksena Savon herruus, kun LEKA Volley ja Sampo Volley taistelevat arvokkaista sarjapisteistä Kuopio-hallissa. Ottelun teemana on kerätä varoja alueen junioriseuroille lajista riippumatta.

Kuopio-hallin ovet aukeavat jo klo 14.30, jolloin tapahtuman ohjelma alkaa. Heti ottelun päätyttyä järjestetään hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa kohteina on Suomen maajoukkuetähtien lahjoittamia pelipaitoja! Paidat ovat olleet käytössä EM-karsintaturnauksessa Helsingissä syyskuun lopulla. Mukana talkoissa Lelu Ojansivu, Lauri Kerminen, Jan Helenius sekä Antti Siltala. Kohteiden lähtöhinnat ovat 100 €. Tuotot menevät kokonaisuudessaan junioreiden hyväksi.

Tänä vuonna tapahtuma striimataan Kepit.TV:ssä ja tuottoja ohjataan tyttö- ja poikajuniorimaajoukkueiden ulkomaan pelimatkojen kuluihin. Tapahtumalla pyritään tiputtamaan juniorimaajoukkueen ulkomaan leirimaksuja pienemmäksi. Sinulla on mahdollisuus päästä katsomaan mahtavaa lentopallo-tapahtumaa livenä ja samalla tuet lentopallon juniorimaajoukkueita.

Ottelu on katsottavissa livenä Kepit.TV:ssä! Selostuksesta vastaa Juuso Ikonen ja lähetys toteutetaan monikameratekniikalla. www.kepit.tv  Katseluoikeuden hinta 10,00 €.

  Takaisin