Seuraa meitä somessa:

Liigapeli taas Pälkäneellä – Kangasala ja Nurmo kohtaavat marraskuussa

30.10.2021

Pälkäneen Luja-Lukko hemmottelee lentopalloyleisöä liigaottelulla myös tänä talvena. Lukko järjestää marraskuun lopussa naisten mestaruutta metsästävän LP Kangasalan ja JymyVolleyn välisen kamppailun. Tarkka ajankohta on lauantai 27.11. klo 17.

– Haluamme kehittää suomalaista lentopalloa kokonaisvaltaisesti ja rohkaista myös muita toimijoita ennakkoluulottomiin tempauksiin, Lukon manageri Jari Perkiö painotti.

Lukko on tehnyt jo useamman vuoden ajan läheistä yhteistyötä Kangasalan kanssa. Arttu Keräsen luotsaama huippujoukkue nähdään komealla Kostia Areenalla jo neljännen kerran.

Hieno perinne alkoi hallin vihkiäissyksynä 2018, kun Kangasala kohtasi liigakauteen valmistavassa ottelussa Hämeenlinnan Lentopallokerhon.

Sen jälkeen Pälkäneellä on nähty liigaottelut Kangasala-Woman Volley ja Kangasala-Puijo Wolley. Nyt on Nurmon vierailun vuoro.

– Seuraavaksi tavoitteeksi voitaisiin ottaa LP Viestin vierailu. Suomalaisen naislentopallon valtias kiinnostaisi varmasti yleisöä, Perkiö visioi.

LP Kangasalan manageri Jorma Malm on erittäin tyytyväinen edellisvuosien kokemuksiin.

– Haluamme levittää lentopallon ilosanomaa oman kaupungin ulkopuolellekin. Pälkäneen pelit ovat vetäneet hyvin väkeä. Toivottavasti sikäläiset lentopallon ystävät innostuvat niin paljon, että tulevat välillä Pitkäjärvellekin, Malm tuumi.

JymyVolleyn valmentaja Kari Raatikainen innostui heti Pälkäneen vierailusta.

– Mukava nähdä uusia paikkoja. Nyt matkakin on melkein sama. Tarvittaessa olisimme olleet valmiita tulemaan vähän pidemmällekin, Raatikainen kommentoi.

Pälkäneläisille on tarjottu myös miesten huippulentopalloa. Lukon yhteistyöseurat Akaa-Volley ja Vammalan Lentopallo ovat kohdanneet Kostia Areenalla kahtena peräkkäisenä syksynä. Nämä pelit ovat herättäneet runsaasti kiinnostusta.

– Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, miten hyvin lähialueen liigaseurat ovat suhtautuneet meidän pyyntöihimme, Perkiö kehui.

  Takaisin