Seuraa meitä somessa:

LiigaPlokista ei ollut Pölkyn kaatoon

16.12.2021

Pölkky Kuusamo ja LiigaPloki kävivät tiukan taistelun sarjapisteistä ottelussa, joka päättyi lopulta kotijoukkueen täyteen pistepottiin ja 3-1 voittoon erin 25-20, 18-25, 25-17 ja 25-19.

Ploki aloitti vahvasti ja vei ensimmäistä erää 11-14. Carlyle Nusbaum, Julie Lengweiler ja Pölkyn torjuntapiste tasoittivat pelin. Nusbaum aloitti vaihdosta, mutta hänen kentälle tulo sai sähäkkyyttä Pölkyn pelaamiseen. Erä päättyi Ella Autereen vastapallohyökkäyksestä 25-20. Toista erää kotijoukkue johti 16-13, mutta peli tökkäsi yhteen rotaatioon, jota joukkue ei saanut purettua ja erä meni selkeästi vierailijalle 18-25.

Pölkky johti kolmatta erää Plokin epäonnistuttua toimituspallossa 11-6, jonka jälkeen vierasjoukkue kiri parin pisteen päähän ja Sotris Gkotis otti aikalisän lukemissa 18-16. Pölkyn torjuntapisteen jälkeen Plokilla oli virheellinen vastaanottojärjestys ja kun Nusbaum takoi neljä pistettä perätysten painavilla hyökkäyksillä erä oli taputeltu kotijoukkueelle 25-17. Neljännen erän alkuun Pölkky auttoi vastustajaa omilla virheillään 6-12 karkumatkalle. Viivi Pyhäjärven kolmella peräkkäisellä pisteellä Pölkky tuli pisteen päähän 12-13. Julie Lengweiler tasoitti pelin ja Nusbaumin kolmella hyökkäyspisteellä Pölkky johti erää 17-14. Nusbaum oli loistavalla pelipäällä ottelun lopussa ja erä päättyi kotijoukueen torjunnalla 25-19.

Anna Yefremenko, LiigaPloki:
- Peli oli tiukka ja siinä oli hyviäkin hetkiä. Huonomman hetken alkaessa pitäisi saada tehtyä muutoksia nopeammin. Saattaa mennä 6-7 pistettäkin ja sitten on jo myöhästytty. Suurin ero joukkueiden välillä oli pelaajien ja tekemisen laadussa. Sen parantamiseksi pitää tehdä vielä töitä.

Carlyle Nusbaum, Pölkky:
- Peli oli tiukka. Molemmat joukkueet pelasivat välillä hyvin, mutta myös huonommin ja tilanteet vaihtelivat. Peli oli henkisesti raskas. Valmentaja otti aikalisät oikeilla hetkillä ja saimme koottua rivit kuntoon ja löysimme oikeat ratkaisut. Emme ole väsyneitä ja vielä on yksi peli jäljellä. Nyt alkaa lepo ja keskittyminen kohti lauantain ottelua.

Mikko Pesonen, LiigaPloki:
- Peli oli mielestäni tasokasta. Ja kuten Annakin sanoi, meillä synkät hetket venyvät liian pitkiksi. Vaikka yritämme tehdä muutoksia, peli kaatuu vastaanoton ja toisen kosketuksen laatuun emmekä pääse hyökkäämään kovaa.

Sotiris Gkotsis, Pölkky:
- LiigaPloki pelasi hyvin. Heillä oli hyvä torjunta-puolustus ja hyökkäyspeli. Toisessa erässä keskittymisemme herpaantui ja vastaanotto hajosi. Ploki vei toisen erän ansaitusti. Kolmanteen erää teimme pieniä taktisia muutoksia ja saimme paremmin torjuntaa tiettyjä pelaajia vastaan. Olen ylpeä pelaajista, että neljäs erä käännettiin voitoksi. Ja onnittelut LiigaPlokille hyvästä peliesityksestä. Tällainen peli, jossa joudumme tiukille ja joudumme kaivamaan voiton, kasvattaa joukkuetta ja on henkisesti tärkeää.

Pölkky Kuusamo - LiigaPloki
3-1 (25-20, 18-25, 25-17, 25-19)
Koti:Nusbaum 24/+14,Lengweiler 14/+4,Lambert 10/+8
Vieras:Yefremenko 17/+11,Wetterstrom 14/+4,Stackhouse 13/+8

Joukkueiden MVP:t
Nusbaum, Pölkky
Yefremenko, LiigaPloki

PROlibero
Häkkinen, Pölkky

Ottelutilasto

  Takaisin