Seuraa meitä somessa:

Loimu rutisti voiton Iskusta

23.11.2017

Raision Loimu rutisti viisiseräisessä voiton Rantaperkiön Iskusta torstaina kotonaan Kerttulassa. Iskull 2-3 -tappio oli toinen perättäisenä päivänä.

Loimun voittonumerot olivat 3-2 (23-25, 25-23, 22-25, 25-18, 15-13). Isku johti päätöserää jo 10-13, mutta Loimu rutisti siitä ottelun viisi viimeistä pistettä putkeen. Viimeiseen kahdeksaan palloon Isku ei pystynyt ebää tekemään omma pistettä.

Loimu (8-4) nousi voitollaan neljänneksi ohi savolaisjoukkueiden. Isku (2-8) jatkaa kahdeksannella tilalla.

Loimun peli oli kautta linjan tahmeaa läpi ottelun. Ajoittain Ossi Rumpunen näytti pitävän yksin isäntiä mukana pelissä, kun hyvin viime aikoina pelanneet passari Scott Fifer ja hakkuri Gino Naarden tuskailivat pelinsä kanssa.

Iskun joukkueesta sen sijaan juuri hakkuri ja passari nousivat vastuunkantajiksi. Viime kaudellakin Kerttulassa erinomaisesti onnistunut Mika Mäntylä pelasi jälleen erinomaisen ottelun. Passari Joel Laakson kelpasi pyörittää joukkueensa hyökkäyspeliä, kun libero Tommi Roinisen rinnalla vastaanottotrion täydentäneet Matti Hietanen ja Tomi Mutka pelasivat läpi ottelun hyvällä tasolla. Roininen oli Loimun syöttöjen pääasiallinen kohde ja konkari nautti saamastaan huomiosta nostamalla 48 syöttöä Laaksolle 78%:n tarkkuudella.

Vierasjoukkueen pelaajakommentit: Tommi Roininen

- Parannettiin eilisestä tietyillä osa-alueilla, mutta lentopallon hienous tuli esiin viidennen erän lopussa. Kaksi pistettä vajaa oli voitto ja sitten hävittiin 5-0 loppu. Se oli tällä kertaa meidän tappio. Hieno laji sisäänsä tämä lentopallo, kun tässä voi käydä mitä vaan.

Kotijoukkueen pelaajakommentit: Ossi Rumpunen

- Ailahteleva peli, ei todellakaan huippupeli meiltä. Parannettavaa jäi paljon monella osa-alueella. Ei ollut sellaista lennokasta peliä mitä on ollut, mutta voittajana maaliin, joten täytyy siihen olla tyytyväinen.

Vierasjoukkueen valmentajakommentit: Oskar Muurinen

- Lähdettiin eilisen vuoksi vähän ruokaa hampaan kolossa liikenteeseen. Jaksettiin painaa viisi erää tänään ihan korkealla tasolla. Jotain on varmaan tehty kesällä oikein, kun jaksetaan painaa kymmenen erää kahteen päivään. Oltiin tänään hyviä laajalla rintamalla. Mika Mäntylä lunasti niitä odotuksia mitä hänelle on tähän kaudelle ollut.

Kotijoukkueen valmentajakommentit: Christophe Achten

- Oli vaikea ilta meille. Tuskailimme pelimme kanssa jo sunnuntaina Ettaa vastaan. Yritin tänään kaikkea, mutta kaikki mitä teimme kentällä oli vaikeaa. Joukkue pelasi huonosti ja meidän pitää tehdä sille nyt jotain. Olen kuitenkin tyytyväinen kahteen pisteeseen ja siihen että pystyimme voittamaan vaikean pelin.

Otteluisäntä Raision kaupungin palkitsemat parhaat pelaajat:
Loimu: Ossi Rumpunen
Hurrikaani: Mika Mäntylä

LähiTapiolan pisteet
3 Mäntylä Isku
2 Rumpunen Loimu
1 Koppanen Loimu

Raision Loimu - Rantaperkiön Isku 3-2
23-25, 25-23, 22-25, 25-18, 15-13
Raision Loimu: Rumpunen 20/+10,Vetriö 15/+10,Naarden 14/+4
Rantaperkiön Isku: Mäntylä 29/+17,Hietanen 18/+6,Mutka 16/+9
Katsojia: 538

Ottelutilasto

  Takaisin