Seuraa meitä somessa:

Loimu vai LEKA Volley cupin välieriin?

22.01.2016

Miesten Suomen Cupin neljäs välieräjoukkue on vielä ratkaisematta. Hurrikaani-Loimaan vastustajaksi 6.2. Hämeenlinnassa pelattavaan välierään on vielä mahdollisuutensa Raision Loimulla sekä LEKA Volleylla.

Miesten Suomen Cupin välieriin selviää tällä kertaa Mestaruusliigan runkosarjan 1. ottelukierroksen neljä parasta. Jäljellä on vielä pelaamatta kolme ottelua, jotka lasketaan mukaan ko. ”Suomen Cupin sarjataulukkoon”.

Jäljellä olevat ottelut ovat:
23.1. Sampo - LEKA
23.1. Isku - Loimu
30.1. Lakkapää - Loimu

Viimeisen ottelunsa ko. kierroksella lauantaina Pielavedellä pelaavalla LEKA Volleylla on kolmen pisteen etumatka Loimuun, jolla on taas kaksi ottelua pelaamatta: Isku vieraspeli lauantaina ja viikon päästä Team Lakkapää vierasottelu.

Jos joukkueet päätyvät tasapisteisiin ratkaisee voittojen määrä sijoituksen. Jos nekin ovat tasan ratkaisee eräsuhde ja niidenkin ollessa tasan eräpisteiden suhde. Viimeinen ratkaiseva tekijä järjestyksessä on keskinäinen ottelu.

LEKA Volley voi varmistaa välieräpaikkansa jo lauantaina, jos se hankkii yhden sarjapisteenkin enemmän ottelustaan kuin Loimu. Loimun ottaessa vähintään yhtä monta sarjapistettä lauantaina kuin LEKA Volley, jää välieräpaikan ratkeaminen 30. tammikuuta Rovaniemelle.

Miesten ja naisten välierät pelataan Elenia Areenassa lauantaina 6.2. ja finaalit sunnuntaina 7.2.

  Takaisin