Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala selkeästi JymyVolleyta parempi Pälkäneellä

27.11.2021

Poikkeuksellisesti naapurikunta Pälkäneneellä ja Lujalukon kotisalissa Kostia-areenalla seurayhteistyön nimissä pelattu naisten Mestaruusliigan ottelun LP Kangasalan ja JymyVolleyn välillä päättyi kotijoukkueen selkeään 3-0 (25-19, 25-12, 25-22) -voittoon. Keskinäisissä liigaotteluissa voitto oli LP Kangasalle 15:s perättäinen. Ainoa. Jymy-voitto on tullut seurojen ensimmäisessä kohtaamisessa lokakuussa 2017.

Ottelun avasuerä alkoi tasaisesti kunnes syöttöruutuun astellut Emmi Riikilä muutti tilanteen hujauksessa 7-9 tilanteesta kotijoukkueen 14-9 johdoksi.Lopussa lähes samanlaisen putken syötteli Katja Kylmäaho ja reä kotijoukkueelle 25-19.

Toinen erä alkoi jälleen Kylmäahon syöttöputkella ja tilanne oli hetkessä 11-2 ja tästä tyrmäyksestä Nurmo ei toipunut vaan erä lähes musrkaavasti Kangasalle 25-12.

Kolmanteen erään myös Jymy sai kaivettua vielä taisteluilmeen esiin ja johtikin sitä usealla pisteellä mutta lopussa Kangasalan rutiini ja puolustuspelaaminen ensimmäisen kokonaisen liigaottelun pelanneen libero Inka Sairialan johdolla käänsi tämänkin erän kotijoukkueelle pistein 25-22 ja koko ottelu siis puhtaasti 3-0.

Mila Viljanen, Nurmo :

– Hyvän reeniviikon ja varsinkin eilisen harjoituksen perusteella odotimme paljon parempaa esitystä, mutta peli-ilme oli lähes koko ottelun paha pettymys.

Kari Raatikainen, Nurmo :

– Terävyys puuttui pelin sisällä, ja vaikka välillä pelattiin ihan ok jaksoja niin ratkaisuhetkillä odotan pelaajilta parempaa ilmettä.

Inka Sairiala, Kangasala:

- Oli tosi mukava päästä pelaamaan, alkujännitys kun helpotti niin pelikin alkoi kulkea parem,min sekä itseltä että koko joukkueelta.

Arttu Keränen , Kangasala:

– Meillä on kolmen pelin viikko alkamassa ja oli tärkeä saada pelaajia kierrätettyä,Inka Sairiala pelasi hyvän liberopelin ja Venla Raittinen oli hyvä varsinkin päätöserässä, nämä on tärkeistä onnistumisia.

LP Kangasala - JymyVolley
3-0 (25-19, 25-12, 25-22)
Koti: Laakkonen 12/+11, Tutton 10/+6, Riikilä 7/+6
Vieras: Lundvall 11/+0, Salminen 7/+2, Valkonen 6/-3
Ässät, syöttövirheet, torjunnat, hyökkäys%, vastaanotto%

Joukkueiden MVP:t
Emmi Riikilä, LP Kangasala
Mila Viljanen, JymyVolley

PROlibero
Inka Sairiala, Kangasala

Katsojia:

Ottelutilasto

  Takaisin