Seuraa meitä somessa:

LP Kangasala varmisti kolmospaikan

08.03.2016

LP Kangasala sijoittuu tämän kauden naisten runkosarjassa kolmanneksi. Sijoitus varmistui tiistaisella voitolla Kuortaneesta 0-3 ( 22-25, 16-25, 14-15).

LP Kangasala aloitti ottelun vakuuttavasti ollen avauserässä parhaimmillaan johdossa jo 10-17, mutta valmennuskeskuksen tyttöjoukkueen Yasme Madsenin vakuuttavien aloitus-syöttöjen johdosta vasta kuudes eräpallo toi vihdoin vieraille erävoiton.

Madsen oli hurjana aloitus-syöttöjen kera myös toisessa erässä, mutta pian 13 - 13 tilanteen jälkeen LP Kangasalan fyysisyys alkoi näkyä, sekä Elisabeth Kobersteinin loistavaan passari peli yhdessä Eveliina Vilposen kanssa toi keskihyökkäyksillä toisen erän vakuuttavasti LP Kangasalan joukkueelle.

Kolmannessa erässä LP Kangasala pelasi laajalla pelaaja – arsenaalillaan ja erän voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

- Me tarvittiin tänään ehdottomasti ensiksikin kolme sarjapistettä ja siihen olen erittäin tyytyväinen, kuten myös siihen että tänään saatiin pelata myös ottelun kahdessa viimeisessä erässä laajalla rintamalla, joka on tärkeää jo tulevien pudotuspelienkin takia. Kuortaneen aloitukset olivat tänään meille vaikeita. Esimerkiksi Kuortaneen Madsenin seitsemän ässää tänään meitä vastaan oli kova suoritus, kommentoi LP Kangasalan valmentaja Ismo Tahvanainen.

- Tänään ei ollut meidän paras päivä, vaikka aloitus-syötöt olivatkin kunnossa. Pelattiin myös aika virheetön peli, mutta tuo fyysinen ero näkyi jälleen. Vieraiden jenkki passari Koberstein on kovaa kansainvälistä tasoa ja hänen temponsa erityisesti keskihyökkäyksissä tänään näkyi, emme saaneet sitä kiinni kunnolla kertaakaan. Mutta tämä ottelu palveli ennen kaikkea meidän tulevia EM karsintoja, totesi puolestaan valmennuskeskuksen valmentaja Tapio Kangasniemi.

Kuortane; Madsen 11/ +8, Hujanen 10/ +2, Loukonen 7/ +5
LP Kangasala; Dalton 15/ +11, Vilponen 14/ +11, Öhman 10/ +9

LähiTapiola pisteet
3 Koberstein, LP Kangasala
2 Vilponen, LP Kangasala
1 Madsen, Kuortane 

Kuvat: Jyri Kivimäki / LP Kangasala

Ottelutilasto

  Takaisin