Seuraa meitä somessa:

LP Kangasalan liigajoukkue tarvitsee kannattajiltaan apua

20.02.2023

LP Kangasalan naisten mestaruusliigajoukkue on jo vuosia totuttu näkemään Mestaruusliigan ja Suomen cupin kärkikahinoissa. Nyt olemme kuitenkin hädässä. Vaikka joukkue operoi liigatasolla erittäin maltillisella pelaajabudjetilla, kassatilanne on kauden mittaan kehittynyt niin vaikeaksi, että jopa kauden loppuun saattaminen on vaakalaudalla. Edellisellä kaudella auttaneet koronatuet ovat loppuneet pandemian hellittämisen myötä, mutta yleisö ei ole löytänyt peleihin enää entiseen malliin.

Lisäksi yleinen maailmantilanne ja yritysten vaikea markkinatilanne ovat tehneet suurten yhteistyökumppanien löytämisestä entistä vaikeampaa, ja aiheuttivat merkittävän varainhankintatapahtuman peruuntumisen. Siksi tarvitsemme edelleen noin 30000 euron lisätulot, jotta selviämme varmuudella kauden loppuun.

Toimintaedellytyksensä turvatakseen LP Kangasala järjestää kauden ensimmäiseen (alustavasti 15.3. pelattavaan) kotipudotuspeliin tukilippukampanjan. 30 euron tukilippuja voivat ostaa sekä yritykset että yksityiset ihmiset. Mikäli saamme myytyä vähintään 500 tukilippua, muutamme kyseisen pelin ilmaispeliksi, johon kaikki ovat vapaasti tervetulleita. Mikäli tavoite ei täyty, pääsevät kaikki lipun lunastaneet luonnollisesti sisään peliin, ja lippupaketin ostaneet yritykset saavat vastineeksi tuestaan pakettia vastaavan määrän kausikortteja kaudelle 2023-24.

Lisäksi tarjoamme kiitoksena tukijoille:

Tukijoiden nimet mainoslakanassa kaikissa loppukauden peleissämme
Nimet kiitosviestissä kaikissa loppukauden omissa Ruutu+-tuotannoissamme
Nimillä varustetut kiitosjulkaisut sosiaalisen median kanavissamme
Nimillä varustetun kiitosjulkaisun verkkosivuillamme

Näin pystyt auttamaan meitä:

Yksityishenkilöt:

Maksa LP Kangasalan edustuksen tilille FI07 5104 0020 0204 61 haluamasi summa (30 € / lippu) viitenumerolla 12345. Laita viestiin nimesi (jos haluat sen näkyville yo. julkaisuissa) ja lippujen määrä.

Lisäksi voit tukea seuraa liittymällä sen kannatusjäseneksi (50 € kaudelta 2022-23) osoitteessa https://www.lpkjunnut.net/lomakkeet/309/kannatusjasenyys .

Yritykset:

Täytä oheinen lomake (https://www.lpkjunnut.net/lomakkeet/319/tukilippukampanja-22023-yrityksille) ja valitse sopiva lippupaketti. Lähetämme laskun antamaasi osoitteeseen sähköisesti.

LP Kangasala viestintä

  Takaisin