Seuraa meitä somessa:

Lyon löi syöttöpaikalta Loimun

02.12.2015

Raision Loimun eväät Challenge Cupin 2. kierroksen avausottelussa syötiin kotijoukkue ASUL Lyon Metropolen aloitussyötöillä. Lyon takoi 14 ässällä voittonumeroiksi 3-0 (25-20, 25-19, 25-16).

Kokenut bulgarialaishakkuri Vladimir Nikolov oli maineensa mukainen tehden 20/+17 peräti seitsemän ässäsyötön myötä. Loimusta kapteeni Ossi Rumpunen keräsi tehot 12/-1 ja Daniel Vargas 10/+2. Kaikkiaan raisiiolaiset jäivät pelissä yhden pisteen plussalle, kotijoukkueen lukema oli +31.

Loimun päävalmentaja Ismo Tuominen:

- Lyon pommitti syötöillään meidät kumoon. Kaikkiaan 14 ässää kolmeen erään on aivan liikaa. Ne pommittivat aina erän alkuun kaulan syötöillään ja siihen perään me teimme muutaman pisteen ja erät olivat käytännössä siinä.

- Vaikka sitä ei pelkkää tilastoa katsomalla usko, niin ottelu olisi ollut voitettavissa vaikean alkunkin jälkeen vielä. Osoitimme omilla nousuillamme että pystymme haastamaan, kunhan vastaanotto ja omat virheet saadaan oikeaan uomaan. Uskokaa tai älkää, tämä ottelusarja ei ole vielä valmis. Me iskemme Kerttulassa vielä parin viikon päästä. Siellä ranskalaisia odottaa aivan erilainen Loimu kuin täällä nähtiin.

Toinen osaottelu pelataan 16.12. Raisiossa. Loimu tarvitsee kultaiseen erään ratkaisun viedäkseen vähintään 3-1-voiton.

Otteluparin voittaja kohtaa seuraavalla kierroksella voittajan otteluparista Arcada Galati (Romania) - CEZ Karlovarsko (Tshekki). Galati voitto avausoan kotonaan 3-1.

Ottelutilasto

  Takaisin