Seuraa meitä somessa:

Markku Kuopasta Hurrikaanin toiminnanjohtaja

19.08.2024

Hurrikaani- Loimaa löysi uuden toiminnanjohtajan Akaan Toijalasta, kun Markku Kuoppa (56) valittiin Anssi Rämön tilalle johtamaan hallitsevan Suomen Mestarin toimintaa

Kuoppa on syntyperäinen toijalalainen, jolla on vahva urheilu- ja managerointitausta.

– Akaa- Volleyssa toimin liiganousun jälkeen parin vuoden ajan toiminnanjohtajana ja oman yritykseni kautta hoidin tämän jälkeenkin markkinointi- ja kumppanuusmyyntiä, kolmen lapsen isä kertaa.

– Itseäni kiehtovat urheilumaailmassa suuret tunteet ja fiilis. Urheilu on kuitenkin viihdettä ja sen tekeminen on kiehtovaa.

Kuoppa on koulutukseltaan yo- merkonomi, mutta lisänä ovat urheilumanageroinnin perustutkinto Vierumäeltä ja Turun Ammattikorkeakoulun urheilun ja sponsoroinnin varainhankinnan korkeakouludiplomi.

Uunituoreen toiminnanjohtajan oma urheilutausta on palloiluvoittoinen: Tennistä ja padelia, sekä hiukan golfia.

Kuoppa myöntää, että mietti Hurrikaanin toiminnanjohtajan hakuprosessia muutaman päivän, ennen kuin uskalsi laittaa hakemuksen sisään.

– Hurrikaani on koko liigataipaleen ajan näyttäytynyt ammattimaisesti johdetulta seuralta, jossa asiat hoidetaan kunnolla. Toiminnan laatu on ollut hyvä, mies summaa.

Kovin nopeasti Hurrikaanin kaltaisessa seurassa ei muutoksia saada aikaan, mutta toiminnanjohtaja toivoo, että pystyy jatkamaan pitkäjänteistä seuratyötä. Tulevan syksyn ajan Kuoppaa ajetaan loimaalaiseen lentopalloelämään sisään. Luultavasti isoimmat uuden toiminnanjohtajan kädenjäljet tullaan näkemään vasta kevään aikana, kun Kuoppa on päässyt sisälle loimaalaiseen lentopalloon. Ainakin seura on tällä hetkellä tilanteessa, johon on uuden miehen helppo tulla operoimaan: Suomen Mestari ja jokaisella mittapuulla kasvava lentopalloseura.

Valtteri Arra

  Takaisin