Seuraa meitä somessa:

Mosser sekä Sivula Mestaruusliigan ja Teollisuusliiton Kuukauden Tekijät helmikuussa

02.03.2023

Hämeenlinnan Lentopallokerhon yleispelaaja Jenny Mosser ja VaLePa Sastamala Tampereen hakkuri Urpo Sivula on valittu lentopallon Mestaruusliigan helmikuun Teollisuusliiton Kuukauden Tekijöiksi eli kuukauden parhaiksi pelaajiksi. Mosserille titteli on ensimmäinen, Sivulalle kolmas.

Jenny Mosser oli avainasemassa Hämeenlinnan Lentopallokerhon upeassa helmikuussa, kun joukkue lähti melkoiseen nousulentoon kuudella voitolla seitsemästä liigapelistä cupmestaruuden jälkeen.

Moser teki helmikuussa 16,1 pistettä ja tehotilastoon +10,3 ottelua kohden mm. ison ja onnistuneen vastaanottovastuun ohessa. Mosserin kuukauteen kuului myös 32 pisteen ilta voitokkaassa ottelussa liigakärki Puijo Wolleyta, joka on liigan tämän kauden toiseksi korkein yksittäisen ottelun pistemäärä.

Urpo Sivulan miesten liigakärjen VaLePa Sastamala Tampereen helmikuu oli vaihteleva, mutta Sivulan rooli tutun suuri. Neljään kuukauden viimeiseen peliin Sivula teki lyhyehköissä peleissä komeat 22,0 / +13.5 tilastot.

Naisten helmikuun liigatähdistöön valittiin neljä pelaajaa Hämeenlinnan Lentopallokerhosta, kaksi Pölkky kuusamosta ja yksi LP Kangasalan joukkueesta. Valituista kolme on tähdistön ensikertalaisia: Sofia Lehto, Breana Runnels sekä Ciara DeBell.

Libero Tiiamari Sieväselle valinta oli puolestaan jo peräti 15:s, joka nostaa hänet jaetulle kolmannelle tilalle kaikkien aikojen eniten valintoja saaneeksi pelaajaksi Dubravka Rakicin ja Kaisa Jokisen rinnalle. Enemmän kuukauden tähdistön valintoja on Hillaelina Hamnströmillä (Hämäläinen) 27 ja toiseksi eniten Viktoriia Tuchashvilillä 20.

Miesten tähdistöön sai pelaajia VaLePa 3, Savo Volley 2 ja yhden Akaa-Volley sekä Raision Loimu. Tähdistön ensikertalaisia ovat Kevin Rodriguez ja Joaquin Layus.

Mestaruusliigan Kuukauden pelaajat on valittu kaudesta 2003-2004 alkaen ja Kuukauden tähdistöt kaudesta 2009-2010 alkaen. Valinnan suorittavat liigan päävalmentajat.

Miesten Teollisuusliiton Kuukauden Tekijä: Urpo Sivula, VaLePa Sastamala Tampere

Miesten Tähdistö
Passari: Kevin Rodriguez, Savo Volley (1. kerta tähdistössä)
Hakkuri: Urpo Sivula, VaLePa Sastamala Tampere (13)
Yleispelaaja: Greg Petty, Akaa-Volley (2)
Yleispelaaja: Michael Michelau, Savo Volley (3)
Keskipelaaja: Jacob Ekman, VaLePa Sastamala Tampere (3)
Keskipelaaja: Joaquin Layus, Raision Loimu (1)
Libero: Eetu Pennanen, VaLePa Sastamala Tampere (7)

Naisten Teollisuusliiton Kuukauden Tekijä: Jenny Mosser, Hämeenlinnan Lentopallokerho

Naisten Tähdistö
Passari: Sofia Lehto, Hämeenlinnan Lentopallokerho (1. kerta tähdistössä)
Hakkuri: Breana Runnels, Pölkky Kuusamo (1)
Yleispelaaja: Jenny Mosser, Hämeenlinnan Lentopallokerho (3)
Yleispelaaja: Ciara DeBell, Pölkky Kuusamo (1)
Keskipelaaja: Vera Klimovich, Hämeenlinnan Lentopallokerho (7)
Keskipelaaja: Michaela Madsen, Hämeenlinnan Lentopallokerho (8)
Libero: Tiiamari Sievänen, LP Kangasala (15)

  Takaisin