Seuraa meitä somessa:

OrPo maksoi kalavelat pikaisesti WoVolle

09.01.2022

Oriveden Ponnistus kuittasi viikon takaisen 0-3 -kotitappion WoVolle samoin numeroin sunnuntaina Rovaniemellä.


WoVo – Oriveden Ponnistus 0-3 (23-25, 22-25, 23-25)

Woman Volley joutui aloittamaan vuoden 2022 monen joukkueen tavoin tyhjille katsomoille. WoVo aloitti ottelun vahvasti, mutta erä puolessavälissä OrPo paransi omaa hyökkäyspelaamistaan samalla, kun WoVon syöttö-vastaanotto alkoi reistailemaan. WoVo kuroi erän loppuun mennessä ja kävi johdossakin, mutta OrPo kuroi Netta Rekolan johdolla eron umpeen ja vei erän 23-25.

Toinen erä alkoi tasaisissa merkeissä, kunnes WoVon peli alkoi reistailemaan, kun OrPo takoi 5 pistettä kuuteen palloon. WoVo yritti kuroa eroa umpeen ja tilanteessa 10-11 kävi lähellä, mutta OrPo ei luovuttanut ja vei erän 22-25 vaikka WoVo yritti rakentaa comebackiä kaventaen eron parhaillaan kahteen pisteeseen.

Kolmas erä oli tasaista tilanteeseen 15-15 asti. Sen jälkeen WoVo sortui muutamaan virheisiin ja OrPo otti tarvittavan eron ja piti johdon loppuun asti. WoVo kuroi eroa kiinni, mutta viimeinenkään loppukiri ei onnistunut ja 23-25 erä OrPolle ja samalla koko ottelu 0-3 OrPolle.



Saana Lindgren, WoVo:

- Eihän tällänen ikinä kivaa oo. Mielenkiintoinen peli, kun molemmat joukkueet tekivät melkein erän virheitä. OrPo sai hyvän fiiliksen päälle ja me kierrettiin kenttää. Vastaanotto tökkii.

Neea Luntamo, OrPo:

- Oli tänään kiukku päällä. Eilen oli huono peli, joka harmitti koko illan. Siitä ja edellisestä WoVo-ottelusta sisuuntuneena pelattiin tänään ja tulos oli meille hyvä. Keskiviikkona Vampulan kaatoon.

Teemu Mäkikyrö, WoVo:

- Keskinkertainen esitys. Taisteluhenki puuttui, joka näkyi esimerkiksi siinä, kun vastustaja oli tänään tuulettaessa äänekkäämpi. Vastaanotto tökkinyt ja ollaan siihen hävitty myös kotona ja ollaan siihen pelit hävitty. Aina, kun vastaanotto kaverin tasolla tai kaveri niin ollaan pärjätty. 75% suoritus, mahdollisuus oli kolmeen pisteeseen.

Nikolaos Gitzekos, OrPo:

- Todella tyytyväinen peliin, koska kolme saatiin kotiin. Kaksi huonoa peliä alla, mutta tänään sitten saatiin parempi peli. Parempi energia kuin eilen. Hieman paremmin oltaisiin voitu aloittaa. Vampula-peli tulee nopeasti ja vain tiistai aikaa treenata. Onneksi tuplaviikonloput ovat nyt ohi.

WoVo - OrPo
0-3 (23-25, 22-25, 23-25)
Koti:Lindgren 13/+4,Viljanen 8/-3,Mäkikyrö 8/+6
Vieras:Paloniemi 12/+6,Aronen 12/+6,Rekola 11/+9
Ässät 4-7, syöttövirheet 14-11, torjunnat 5-6, hyökkäys% 41–46, vastaanotto% 33–39

Joukkueiden MVP:t
WoVo: Saana Lindgren
OrPo: Neea Luntamo

PROlibero
Emilia Putkisaari, OrPo

Ottelutilasto

  Takaisin