OrPo rutisti kaikki erät voitokkaasti

01.10.2021

Taaistelua, uhrautuvaa puolustusta sekä monta pitkää palloa nähtiin Orivedellä perjantai-iltana. OrPo oli veturina koko ottelun ajan, vieden voiton LP-Vampulasta 3-0 (29-27, 25-23, 25-15).

Ensimmäisen erän ratkaisupalloissa Vampula kuroi erän jatkopalloille ja sai yhden eräpallonkin. OrPolla niitä oli neljä, joista viimeisen pohjusti Ariana Pirv kovan taistelun jälkeen tilanteeksi 28-27 ja Annukka Paloniemi iski ässän kovaan paikkaan ja erän OrPolle 29-27.

Toisessa erässä edettiin tasaisesti, OrPon hienoisessa johdossa ja se riitti loppuun asti, erä emännille 25-23. Erä oli todella kovaa taistelua ja huimia puolustuksia molemmilla. Annukka Paloniemi niittasi erän loppulukemat.

Kolmas erä alkoi OrPon painostuksella ja se eteni 5-1 johtoon. Vampula kiri vielä 10-9 tilanteeseen. Niin kuin usein, Annukka Paloniemen syöttövuorot ovat OrPolla tehokkaita. OrPo karkasi 14-11 johtoon Ada Arosen terävällä hyökkäyksellä. Seuraava Vampulalta antenniin ja aikalisä. OrPolla oli nyt iso vaihde päällä ja se meni koko ajan karkuun. Erä OrPolle 25-15 ja ottelu 3-0.

Ariana Pirv teki 20/+7 ja sekä Ada Aronen että Annukka Paloniemi molemmat 15/+13. Annukan urakassa pitää vielä huomioida, että hän hoiti ilman virheitä vastaanotolla yli puolet Vampulan syötöistä.

OrPo - LP-Vampula 3-0
29-27, 25-23, 25-15
Koti:Pirv 20/+7,Paloniemi 15/+13,Aronen 14/+12
Vieras:Rubal 11/+7,Laukkanen 9/+9,Petrova 9/+3
Ässät 8-3, syöttövirheet 9-4, torjunnat 5-4, hyökkäys% 42-31, vastaanotto% 38-32