OrPo rutisti kotivoiton LP-Vampulasta

09.12.2023

OrPo otti jo kauden toisen 3-2 -voiton LP-Vampulasta, kun tämä kirjattiin lauantaina lopputulokseksi illan lopulta ainoassa naisten liigaottelussa 2,5 tunnin uurastuksen jälkeen. Valitettavasti illan toinen ottelu LiigaPloki - LP Kangasala jouduttiin siirtämään tulevaisuuteen vierasjoukkueen sairaustilanteen takia.

OrPo on saanut hakkurin - toinen voitto LP-Vampulasta 3-2

Ottelu alkoi OrPolta varsin mallikkaasti. Monipuolinen peli laittoi Vampulan torjunnan koville ja Vampula ei saanut torjunnoista otetta ensimmäiseen kahteen erään. Erä eten i8-2, 16-11 ja 21-9. LP vampula kuitenkin teki 6 viimeistä pistettä ottaen erän 25-19. Toisessa erässä ei ollut epävarmaa kumpi erän vie. Erä orPolle 25-14. Erää leimasi OrPon vapautunut olotila, jossa kaikki onnistuu.

Pitkän erätauon jälkeinen erä alkoi täysin Lp vampulan komennossa Vampula teki 6 ensimmäistä pistettä kunnes OrPon Pistetili avautui. OrPo kuitenkin kiri Vampulan kiinni ja erä meni jatkopisteille. Erä päättyi Teija Vuorenmaan ässään. Neljäs erä eteni vuorotahtiin aina loppua kohdenLp Vampula meni OrPosta ohi tilanteessa 22-21. orpolla oli jo ratkaisun avaimet erävoitton, mutta vampula kampesi ohi oltiin tilanteessa 24-24, piste vampulalle ja syöttämässä Ella Aalto. Ainoa hyökkäysvirhe torjuntaan tuli Milkalle ja näin erä Vampulalle.

Viides tuo ratkaiseva erä. erän aloitti Jenna ylivainio ässäsyötöllä. Erässä mentiin aluksi tasatahtiin 8-8. OrPo siirtyi 10-8 johtoon, Vampulan aikalisä,OrPolle torjunta, seuraavaksi Haapaniemelle torjunta 12-8 tilanteeksi, vampulan toinen aikalisä.Syöttöruudussa Aino Kaisa Etelä. tilanteeksi 13-8. Vampula kaventaa 10-13 tilanteeksi, OrPon aikalisä. Linnea Kuusela Vampulan syötötruudussa. Stijepic tekee hyökkäyspisteen nelospaikalta,eräpallotilanne 14-10. Teija Vuorenmaa syöttö , Vampula hyökkää, mutta pitkäksi. Näin viides erä OrPolle ja otteluvoitto 3-2

Orpon hakkuri Milka Stijepic teki tänään ottelussa sen miksi hänet on Orivedelle hankittu. 24 pistettä ja +19 ovat vakuuttavaa jälkeä.

Illan peli ailahteli puolin sun toisin. LP Vampulan paras pisteentekijä Biberdzic oli verkolla ollessaan pitelemätön sekä hänelle hyvää tukea antoi Cheyenne Jones 22/+12. Jonesia ei torjuttu 2 paikalta kertaakaan. Vampula puolusti hyvin mutta virheiden määrä varsinkin erien lopussa ratkaisi ottelun.
Mainittakoon että Jessika Mursula pelasi elämänsä torjuntapelin ottamalla 8 torjuntaa

Cheynne Jones:

- Olen pettynyt emme pelanneet parasta peliämme tulimme vain pelaamaan. Olemme harjoitelleet paremmin kuin pelasimme

Milka Stijepic

- Oli todella pitkä ja raskas peli. Teimme virheitä mutta olimme hyviä kun tarvittiin

Fabio Menta

- Meidän täytyy alkaa voittamaan. Joukkue kasvaa , meillä oli tänään puijo peliin verrattuna nälkää voittaa. Olisimme mestareita jos erät päättyisi 21 pisteeseen.