Seuraa meitä somessa:

OrPo taistelee edelleen kotiedusta

09.03.2016

Oriveden Ponnistuksen vierasvoitto Kuortaneen valmennuskeskuksen tytöistä suoraan kolmessa erässä, 0-3 ( 16-25, 10-25, 19-25) varmisti sen, että Ponnistus taistelee ensi sunnuntaina kotiedusta viimeisellä ottelukierroksella.

OrPo ja WoVo Rovaniemi ovat tasapisteissä ennen päätöspelejä. OrPo kohtaa vieraissa liigakolmosen LP Kangasalan ja WoVo Rovaniemi kotonaan Pieksämäki Volleyn. Tasapisteissä OrPo sijoittuu WoVon edelle.

Ottelun kaksi ensimmäistä erää oli vahvaa vieraiden näytöstä. Ponnistuksen pelistä näkyi vahva asenne ja lataus pelin jokaisella osa-alueella.

Vasta ottelun viimeisessä erässä pääsi kotijoukkue peliin mukaan myös heti alusta lähtien ja teknisellä aikalisällä oltiinkin valmennuskeskuksen tyttöjen johtaessa 14-13. Kuortaneen tehoista vastasi tuolloin Suvi Kokkonen. Oriveden Mercy Moim oli vireessä koko ottelun ja käänsikin yhdessä Myriam Englishn kanssa viimeisen erän Orivedelle.

- Olen joukkueesta erittäin ylpeä. Tänne tultiin hyvällä asenteella ja se näkyi meidän pelissä tänään. Mentiin pelissämme kovalla ja hyvällä puolustuksella vähine virheineen. Nyt kotietu pudotuspeleihin on vain meidän omissa käsissä, tuumi pelin jälkeen Oriveden Ponnistuksen valmentaja Teemu Oksanen.

- Tänään oli meiltä hengetön esitys. Tytöt olivat kahdessa ensimmäisessä erässä läsnä noin 85 prosentin tasolla ja se ei riitä. Positiivista löydän pelin viimeisestä erästä missä oltiin jo paremmin mukana. Mutta vastustajalla oli tänään kova puolustus ja hyökkäys, eikä voitu tänään näin ollen Ponnistukselle mitään, totesi ottelun jälkeen valmennuskeskuksen toinen valmentajista Aapo Rantanen

Kuortane; Kokkonen 10/+6, Hujanen 7/+2
Oriveden Ponnistus; Moim 22/+13, English 15/+7

Yleisöä: 82
T 4-10, Ä 3-10, SV 3-4, VO% 24-47, H% 22-47

Lähitapiolan pisteet:
3 Moim, Orivesi
2 Hämäläinen, Orivesi
1 Adamenya, Orivesi

Ottelutilasto

  Takaisin