Seuraa meitä somessa:

OrPolle jo kahdeksas perättäinen

03.12.2016

OrPon loistovire naisten liigassa jatkuu ja joukkue otti lauantaina kahdeksannen perättäisen voittonsa. LP-Vampula oli tiukoilla kotonaan LiigaPlokin kanssa.


LP-Vampula nikukasti LiigaPlokia parempi

Huittisissa ensimmäisen erän perusteella olisi voinut kaavailla selkeää kolmen pisteen voittoa kotijoukkueelle, tyylin 3-0 ja saunaan. Lentopallossa kuitenkin toteutuu varsin usein vanha sanonta "luulo ei ole tiedon väärtti" ja se toteutui nytkin.

Toisessa erässä vampulalaisten selät suoristuivat ja pelaajat eivät enää olleet pelissä sisällä, eikä vieraat siimaa tarvinneet enempää. Toinen ja kolmas erä menikin Plokille, yleisön jo huokaillessa kotijoukkueen virheilyä.

Neljännessä erässä vampulattaret Elli-Noora Hiltusen johdolla näyttivät päättäneen, että tämä peli voitetaan. Neljännen erän käännyttyä aloitettiin ottelun voitosta tapella tosissaan ja ottelussa mannantaisen Orpo- ottelun tavoin parhaana palkittu Elli-Noora paukutti vankalta vaikuttaneen johdon lyöden puoleen erään mennessä lähes jokaisen erän alun kotijoukkueen hyökkäyksistä Plokin kenttään. Ottelu siis lopulta LP-Vampula Huittisten nimiin, erin 3-2 (25-17, 22-25, 17-25, 25-21, 16-14).

Eveliina Koljonen, LiigaPloki:

- Huomattavasti parempaa kuin eilen. Harmittaa ettei saatu enempää pisteitä. Sini on ollut kuumeessa ja Ansku paikkasi liberon paikan hyvin.

Elli-Noora Hiltunen LP-Vampula:

- Kolmea pistettä haettiin, mutta ailahtelevasta pelistä johtuen ei siihen pystytty. 2 pistettä kuitenkin, joten ihan hyvä lopputulos kuitenkin.

Jukka Koskinen, LiigaPloki:

- Meillä oli nyt hyvä taisteluilme kentällä, joka on ollut hieman kadoksissa viimeaikoina. Yksi piste on huomattavasti parempi kuin nolla pistettä, eli siitä voi olla tyytyväinen. Elli-Nooraa emme saaneet torjuttua, vaikka miten yritimme.

Arttu Keränen, LP-Vampula:

- Pelillisesti oli huono peli. Ensimmäisen erän tullessa helposti, emme tahtoneet enää päästä vauhtiin. Vastaanoton hapuillessa meni kaksi erää pelaajien juostessa pitkin kenttää pallon perässä. Onneksi Elli-Noora otti joukkueen reppuselkään ja sai muutkin mukaansa.

LähiTapiolan pisteet
3 Hiltunen LP-Vampula
2 Field LiigaPloki
1 Puukka LP-Vampula

LP-Vampula - LiigaPloki 3-2
25-17, 22-25, 17-25, 25-21, 16-14
LP-Vampula: Hiltunen 25/+14, Paloniemi 14/+7, 
LiigaPloki: Kmezic 25/+10, Field 16/+15, 
Katsojia: 239

Ottelututilasto

Holm johti OrPon täyteen pistepottiin

Saara Holmilla oli huima ilta tehoin 18/+18, 6 ässää, 62% vastaanottoteho ja 57% hyökkäysteholla, kun OrPo voitti WoVo Rovaniemen 3-1 (25-16, 25-14, 26-28, 25-18).

Voitto oli OrPolle kahdeksas perättäinen ja nosti joukkueen samalla liigassa toiselle tilalle.

Ottelu päättyi WoVo:n päävalmentajan Teemu Mäkikyrön. saamaan punaiseen korttiin.

Kristiine Miilen, WoVo:

- Kaksi ensimmäistä erää hirveitä. Kolmanteen ei ollut mitään menetettävää. Hienoa, että löysimme pelimme. Neljännessä OrPo oli parempi.

Saara Holm, OrPo:

- Pelattiin joukkueena hyvin. Kolmannessa notkahti, olisi saanut jättää tekemättä. Keskityttiin, että pidetään syöttö hyvänä.

Teemu Mäkikyrö, WoVo:

- Yritin sytyttää joukkuetta. Ei tarvi sotkea tuomareita tähän. Pehmeää pelaamista. 19 suoraa vastaanottovirhettä, se on liikaa.

Satu Natunen, OrPo:

- Hyvällä mielin. Lähdettiin hakemaan tältä viikolta 9 pistettä ja se saatiin. Pyrittiin painottamaan syöttöä. Kolmannessa ei toteutettu ihan niitä asioita, joita sovittiin. Hyvä, että neljäs saatiin vietyä.

Otteluisäntä Oriveden rakennus- ja muurausoalvelu palkitsi joukkueiden parhaat: WoVosta Kristiine Miilen ja OrPosta Saara Holm

LähiTapiolan pisteet:
3 Saara Holm, OrPo
2 Maria Tuominen, OrPo
1 Kristiine Miilen

Oriveden Ponnistus - WoVo Rovaniemi 3-1
25-16, 25-14, 26-28, 25-18
Oriveden Ponnistus: Holm 18/+18, Terrell 18/+13, Johnson 16/+
WoVo Rovaniemi: Miilen 18/+8, Kosonen 11/+4, White 9/+6
Katsojia: 411

Ottelututilasto

  Takaisin