Seuraa meitä somessa:

Puijo Wolley naisten runkosarjan voitoon - LP-Vampula ja LiigaPloki pudotuspeleihin

08.03.2023

Naisten Mestaruusliigan runkosarjan 2022-2023 voittaja on Puijo Wolley. Kuopiolaiset varmistivat historian ensimmäisen runkosarjan ykköspaikan kukistamalla päätöspelissä Oriveden Ponnsituksen 3-2. Pölkky Kuusamo on runkosarjan kakkonen, LP Kangasala kolmas ja neljäs puolivälierien kotiedun saanut joukkue on Hämeenlinnan Lentopallokerho. LiigaPloki ja LP-Vampula varmistivat päätöskierroksen voitoillaan paikan puolivälierissä, jotka täydentävät OrPo ja LP Viesti.

Puolivälierin otteluparit

Puijo Wolley - LP-Vampula
Pölkky Kuusamo - LiigaPloki
LP Kangasala - LP Viesti
Hämeenlinnana Lentopallokerho - Oriveden Ponnistus

Kaikki puolivälieräparit alkavat keskiviikona 15.3. runkosarjassa paremmin sijoittuneiden kotona. Puolivälieristä selviää välieriin kolmella voitolla.

Puijo Wolley - LP-Vampula ja Pölkky Kuusamo - LiigaPloki pelataan pitkän välimatkan johdosta systeemillä K-K-V-V-K. LP Kangasala - LP Viesti ja Hämeenlinnan Lentopallokerho - Oriveden Ponnistus pelataan K-V-K-V-K rytmityksellä.

Liigakarsintojen 1. kierroksella kohtaavat Mestaruusliigan runkosarjan yhdeksäs Arctic Volley ja kymmenes JymyVolley. Tämä pari käynnistyy 15.3. Rovaniemellä ja ottelujärjestys on K-K-V-V-K. Tämän otteluparin häviäjä pelaa varsinaisissa liigakarsinnoissa 1-sarjan voittajan.

Puolivälierien ja liigakarsintojen 1. kierroksen otteluajat julkaistaan torstaina.

  Takaisin