Seuraa meitä somessa:

Rekola ja Laukkanen liittyvät LP Kangasalan joukkueeseen

15.06.2022

Netta Rekola ja Laura Laukkanen saapuvat ensi kaudeksi vahvistamaan LP Kangasalan keskipelaajaosastoa.

Viimeiset neljä kautta OrPossa pelannut 183 cm pitkä keskitorjuja Netta Rekola saapuu vahvistamaan LP Kangasalan keskitorjujaosastoa. 21-vuotias Rekola oli viime kaudella joukkueensa paras torjuja ja onkin noussut kohti liigan keskitorjujien eliittiä. Hän on mukana naisten maajoukkueen kesän leirityksessä.

Netta Rekola:

- Artun kanssa sillon juteltiin pitkä puhelu, jonka jälkeen jäi kyllä todella hyvä fiilis seurasta ja sen toiminnasta. Hyvillä mielin lähdin sitten sopparia kirjoittelemaan ja mielenkiinnolla odotankin uusia pelikavereita ja haasteita mitä uusi seura tuo tullessaan! Odotan meiltä tasokasta ja onnistunutta kautta ja myös omaa kehitystäni pelaajana.

Arttu Keränen:

Viime kauden tehokkain satasen hyökkääjä mestaruusliigassa, siinä on jo riittävästi perusteluja. Netta on tavoitteellinen ja motivoitunut pelaaja joka tuo meille paljon hyökkäysvoimaa joukkueeseen. Hieno kehityskulku palkittiin maajoukkuekutsulla ja pidetään trendi edelleen kovasti noususuunnassa.

Myös 19-vuotias, 187 senttinen Laura Laukkanen täydentää LP Kangasalan keskitorjujaosastoa. Viimeiset kaksi kautta LP Vampulan riveissä pelannut Laukkanen on kausi kaudelta ottanut kehitysaskeleita saadessaan pelikokemusta. Hän edusti ennen LP Vampulaan tuloa Hämeenlinnan Lentopallokerhoa. Ulottuva keskitorjuja oli viime kaudella viides torjuntatilastossa.

Laura Laukkanen:

- Odotan innolla kauden alkua, ja että päästään porukalla tekemään töitä. Kangasalasta huokuu yhtenäisyys ja määrätietoisuus, joten odotukset ensi kaudesta ovat kovat. Hallilla nähdään!”

Arttu Keränen:

- Lauralla on alla hieno kausi. Sai vastuuta koko kauden ja kantoi sen tyylikkäästi, jopa paremmin kun moni ehkä odotti. Nyt uudet haasteet meillä ja kovalla työllä latu on auki niin maajoukkueeseen kun ulkomaille.”

  Takaisin