Seuraa meitä somessa:

Savo Volleyn hyvien tekojen kampanja starttasi

21.02.2023

Savo Volley on profiloitunut urheilullisten ansioidensa lisäksi myös yhteiskunnallisesti oman vastuunsa tuntevana seurana. Esimerkkinä tästä on vuosittainen tuki koko Savon alueen junioriseuroille lajirajoista piittaamatta. Mitä enemmän myydään lippuja maaliskuun 4. päivän Hurrikaani-peliin, sitä enemmän pelaajat ja staff tekevät hyviä tekoja.

Uusin tempaus avattiin maanantaina.

Joukkue ja staff ovat sitoutuneet tekemään Hyviä Tekoja sitä mukaa, kun lipunmyynti maaliskuun 4. päivänä Siilinjärvellä pelattavaan Hurrikaani-peliin etenee. Ja huomaattehan: tuo peli on erittäin ratkaiseva pian alkavien pudotuspelien asetelmiin. Kumpikin joukkue haluaa kovasti nostaa sarjasijoitustaan, jotta pystyisi viimeiseen saakka välttämään vahvan ennakkosuosikin VaLePan kohtaamista.

Ensimmäinen etappi on 50 pääsylippua. Kun ne on myyty, apuvalmentaja Petteri Penttinen, huoltaja Petri Halttunen, keskitorjuja Jakub Kovac ja yleispelaaja Tapio Toiviainen suuntaavat askeleensa kohti Punaisen Ristin veripalvelua luovuttamaan verta.

Seuraava virstanpylväs on 100 myytyä lippua. Kuka silloin tekee ja mitä selviää heti, kun 50 lippua on myyty.

Eikä siinä vielä kaikki.

Uusia Hyviä Tekoja saamme, kun lippuja on myyty 200, 400, 600 ja 1000 lippua. Tuhannen myydyn lipun jälkeen Hyvä Teko on sellainen, että se kannattaa todellakin nähdä.

Tilanteen kehittymistä voi helpoiten seurata Facebookissa (https://www.facebook.com/Savo-Volley) ja Instagramissa (https://www.instagram.com/savovolley/).

  Takaisin