Seuraa meitä somessa:

Savo Volleyn yleispelaajaosasto täydentyi tutulla miehellä - Tapio Toiviainen jatkaa keltamustissa vuoden mittaisella sopimuksella.

11.06.2023

Savo Volleyn yleispelaajaosasto on valmis. Viimeisimpänä joukkoon liittyi viime kauden todellinen YLEIS-pelaaja Tapio Toiviainen, 28. Päättyneellä kaudella Toiviainen teki historiaa, sillä hän pelasi Savo Volleyssa jokaisella pelipaikalla.

Kokemusta miehellä riittää, sillä hän on pelannut uransa aikana noin reilusti yli 300 liigaottelua – suurimman osan niistä Hurrikaani Loimaassa.

- Saatiin viiden pelaajan arvoinen pelaajasopimus kerralla, kun Tapsa jatkaa meillä, iloitsee Savo Volleyn päävalmentaja Timo Tolvanen viitaten Toiviaisen monipuolisuuteen.

- Tapsa on joukkuepelaaja, joka on illasta toiseen valmis auttamaan joukkuetta roolissa kuin roolissa.

- Kova urheilija, joka on aina tikissä.

Toiviainen harkitsi jatkopäätöstään hetken - päättynyt kausi oli kaikkea muuta kuin seesteinen.

- Viime kausi oli tähänastisen urani erilaisin kausi. Erittäin aaltoileva, mutta onneksi se päättyi aallon huipulle, pohtii Toiviainen.

- Siltalan Antti kyseli keväällä, onko kiinnostusta jatkolle Savossa ja sovimme, että haudutellaan asiaa kesän alkuun asti, kertoo Toiviainen.

- Ajan kuluessa ajatukset alkoivat kääntymään jatkosopimuksen puoleen ja kun kotoa näytettiin vihreää valoa Savossa jatkamiselle niin sopimukseen päästiin.

Savo Volleyn ensi kauden mahdollisuuksista Toiviainen on samoilla linjoilla muidenkin pelaajien kanssa.

- Tulevalle kaudelle tavoitteena kirkastaa viime kauden mitalia, ja näyttäisi siltä että seura on hankinnoillaan mahdollistamassa sen.

  Takaisin