Seuraa meitä somessa:

Seitsemän miehen Team Lakkapää ei pystynyt haastamaan Savo Volleyta

03.03.2022

Miesten Mestaruusliigan kärkijoukkue Savo Volley nappasi erin 0-3 (18-25, 15-25, 18-25) voiton vain seitsemän pelaajaa jalkeille saaneesta Team Lakkapäästä Rovaniemellä.

Team Lakkapää oli saanut seitsemän tervettä pelaajaa rosteriinsa ja kun näistä seitsemästä pelaajasta kaksi oli liberoa, niin kentälle asteli enemmän kuin mielenkiintoinen joukkue. Japanilaislibero Sho Takahashi pelasi yleispelaajana. keskipelaaja Daniel Aponza, kakkospassari Dixon Reece ja yleispelaaja Toni Katajamäki olivat joukkueen ainoat pelaajat, jotka pelasivat omilla pelipaikoillaan.

Jos oli Team Lakkapäällä ongelmia rosterinsa kanssa, niin lähes samanlainen tilanne oli Savo Volleylläkin. Joukkue sai kentälle kuitenkin jokaiselle pelipaikalle sen paikan ammattilaisen.

Timo Tolvanen, Savo Volley

- Poikekukselliset valmistautumiset molempien joukkueiden haasteiden takia. Meilläkin oli paljon haasteita mukana. Pelaajia on kotona ja mukana olevista pelaajistakin osa on toipilaana. Yllätyksellinen vastustajan kokoonpano aiheutti huolta mm.mahdollisten loukkaantumisten takia. Pidimme pelin hyvin kasassa emmekä tehneet paljoa virheitä. Pitää hattua nostaa Lakkapäälle. Joukkue laittoi kaiken peliin! Yleisö antoi osalle asioista paljon arvoa. Enemmänkin olisi yleisöä saanut olla paikalla. Pelejä on siirretty kauden aikana paljon monista syistä. Me pelaamme ne pelit, jotka meillä on ohjelmassa.

MIkko Räsänen, Savo Volley

- Vastustajalla oli aika vähän pelaajia, mutta keskityimme omaan tekemiseen. Onnistuimme siinä. Jaksoimme jauhaa omaa peliä. Olimme kuitenkin aika suvereeneja. Olen tyytyväinen omaan joukkueeseen. Syötössä ja torjunnassa olimme paljon vastustajaa vahvempia. Vastustaja teki myös paljon meitä enemmän virheitä.

Toni Katajamäki, Lakkapää

- Jätimme kaiken kentälle. Enempää ei voi vaatia. Miedän vastaaotto oli tänään vastustajan syötön kanssa ongelmissa.

Luis Salgado, Lakkapää

- Joukkue pelasi lähtökohtiin nähden hyvin. He taistelivat joka pallosta. Sitä on PerPo. Emme keskity tausta-asioihin. Keskityimme peliin ja toimme tunnetta peliin. Ei ole väliä, ketä on kentällä, mutta me pelaamme täydellä tunteella pelissä. Kaikki antoivat parhaansa. Valmentajana olen osa joukkuetta ja olen joukkueeni mukana kaikessa. Minä myös treenaan joukkueen mukana. Pohdimme myös sitä mahdollisuutta, että olisin itse ollut pelaavassa kokoonpanossa. Toivottavasti ensi viikolla meillä on koko joukkue mukana.


Team Lakkapää - Savo Volley 0-3
18-25, 15-25, 18-25
Koti:Aponza 14/+1, Katajamäki 7/-3, Takahashi 4/-2
Vieras:Räsänen 19/+14, Raadik 10/+9, Kovac 7/+4
Ässät 2-6, syöttövirheet 15-10, torjunnat 2-8, hyökkäysvirheet 10-5, hyökkäys% 44-60, vastaanotto% 49-71

Parhaat pelaajat:
Lakkapää, Toni Katajamäki
Savo, Antti Siltala

ProLibero
Sho, Savo Volley

Ottelutilasto

  Takaisin