Seuraa meitä somessa:

Siltala Sammon organisaatioon

13.05.2016

Pitkäaikainen maajoukkuekapteeni Antti Siltala on kevään aikana liittynyt mukaan Sammon tekijätiimiin.

Vieremällä syntynyt Siltala osallistuu aktiivisesti ensi kauden joukkueen kokoamiseen, yhteistyökumppanuuksien solmimiseen ja toiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Tulossa on myös huomattava hanke, joka tähtää junioritoiminnan kehittämiseen koko maakunnan alueella ja tässä Antilla on iso rooli.

-Olen aina ollut maaseudun poika ja sen myötä haluan olla mukana kehittämässä lentopalloa kokonaisvaltaisesti maakunnassa. Arvostan suuresti Sampoa ja sen arvomaailmaa, siksi olen aina halunnut myös palata jossakin vaiheessa takaisin Sampoon, Antti taustoittaa.

Siltala haluaa olla kehittämässä liigajoukkueen toimintaa, organisaation kasvattamista ammattimaiseen suuntaan ja myös itse ottelutapahtumia tullaan kehittämään. Sampo pelaa jatkossakin Pielavedellä ja Siilinjärvellä, sekä myös harjoittelee molemmilla paikkakunnilla.

-Lupasin jo vuosia sitten, että kun pelaan Suomessa, niin pelaan Sammossa. Tällä hetkellä pelaamisesta on vielä aikaista puhua, mutta mahdollisesti saatan pitää leijonapaitaa jo ensi kaudella. Haluan kuitenkin katsoa, millaisia tarjouksia ulkomailta tulee ja sen suhteen ratkaisujen aika on joskus syksyllä.

Viime kaudella isoin harppauksin kehittynyt Eetu Häyrinen jatkaa Sammon hakkurina seuraavat kaksi vuotta. Häyrinen ottanee näillä näkymin ykköshakkurin paikan, nuoren kaverin potentiaali lupaa odottaa lopullista läpimurtoa maan hakkurieliittiin aivan lähivuosina.

Pelaajaneuvottelut ovat pitkällä usean muunkin pelaajan kanssa. Tuovinen, Siltala ja Perälä ovat kartoittaneet erilaisia vaihtoehtoja sekä kotimaasta, että ulkomailta ja tällä hetkellä neuvotteluissa pisimmällä ovat muutamat kotimaiset nimet.

  Takaisin